April 23, 2011

Red Riding Hood | Merah Naik Kap.

Hari ni kedai bawah apartment I ni tutup so nak tak nak terpaksa la roomate I setengah dozen ni berarak p Giant dengan teksi since semua berat kaki nak jalan. Duit terlebih sangat tu yang nak kena sedekah dekat pak cik teksi. Tadi naik teksi dengan adik I, Anand ; sumpah busuk gila !!!!!!! *okituaja.

Balik dari Giant terus solat maghrib then tukar baju sebab cousin tersayang dah menanti kat bawah. Ada-ada je cousin tersayang I ni ajak I tengok movie dah la Isnin ni dah start paper untuk Mid Sem Exam. Tapi I ni mana boleh say 'No'. Kaki movie ni ^_^

Tadi kitaorang tengok cite RED RIDING HOOD. Omaigod, hensem giler hero-hero dia. terguder sudey. *_*. Shiloh Fernandez.... I'm single and available for him. =) Gatai sikit.


omaigod. Anak-anak tutup mata owkeyh -o-0-


Ni la abang I , Shiloh Fernandez lam citer Red Riding Hood ni.

Malam ni nak tidur lambat sikit sebab tadi dah kena sound ngan Incik Zharif. Terbaik punya tak study nak mid sem ni kan. Tapi nanti nak tidur dengan harapan mimpi Shiloh Fernandez. *blushim.


Statement gatai dari I .. "can best kalau I ganti si Velerie ni'

Cite Red Riding Hood ni memang best walaupun bukan lah cite yang paling best pernah Ain tengok. Suspen tu penuh. Sebab dari mula tertanya-tanya who is the real werewolf. But actually, I was suspected her granny as the werewolf. Then when Peter aka abang I ni started to missing then I thought it was him. ^_^ Thou he's a werewolf, my gedik cousin and I still loike him since he's too handsome to be hated. At the end... the real werewolf is........ *secret !!!! =)
.
.
.
.
.
.
.
I can keep this secret
.
.
oh no !!!
oh !
ok.

its actually...

.ayah Velerie.
=P

No comments :