October 10, 2010

Besar gila pengorbanan seorang ibu


(^^_^^) Jadi Pelajar Demi Anak (^^_^^)

Zaidah Tamjis, 47 seorang suri rumah dan anaknya Siti Hawa Apandi,21 . Nak tahu sila buka link tu. Bagi aku besar gila pengorbanan ibu. Sanggup spend all her time p study, masuk dewan kuliah semata-mata nak anak dia berjaya and alhamdulillah success dengan sesuksess suksessnya.


Pengorbanan ibu yang tak dikenali ni pun besar jugak. Terlampau besar sampai aku pun speechless. Pengorbanan yang terlalu besar untuk tanam bayi tu. Time happy tuhan pun tak ingat, apa agaknya perasaan orang yang buang bayi tu. Ey...... sumpah aku nak sangat interview skali makhluk-makhluk bengom ni.


Tapi pengorbanan mak aku lagi beharga la bagi aku. Independent woman ! Lurve her so damn much. Aku sanggup buat apa saja untuk mak aku. Tibe-tibe rindu nak balik KT. Adoiyai, i must go back la ni !!!!

I NEED 1 week holiday !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

4 comments :

Muhammad Razliff Rizainal said...

:D

IN said...

lagu feveret untuk ibu: susu tepung..
eh, saya budak itam ke? haha~

Epy Ain said...

@Muhammad Razliff Rizainal

wAH ! NaMa BeloG bKn MeN pAnjAnG :p

Epy Ain said...

@IN

haha IN..
ThankS 4 FolLowiNg!
^_^