October 22, 2010

ponteng class pagi ni

Good Morning ... Sapa yang baca post ni waktu malam waktu petang, sorry la good day untuk korang.

Sumpah aku malas gila nak pergi bridging class hari ini. Walau aku dah pakai lawa-lawa (pakai aje), mood tu still tak ada. Budak-budak ni selalu ponteng bridging class. So, dengan senang hatinya aku nak cakap aku ponteng bridging class pagi ni sebab

1. Baru sekali aku pernah ponteng

2. Malas

3. -tak tahu-

Brunsfield -apartmen aku (view dari MSU)

Semalam jumpa Anandraj and the geng kat Cafe Brundfield time detink2x ngan MR (perlu cakap nnt ader yang majok), kitaorang cakap pasal kahwin tau ! Anand cakap Indian guy tak boleh kahwin gurls yang lagi tua dari diaorang. Sundari plak cakap Anand mengarut. SOOOO????  N o k o m e n g la...


Ni kalau Afiq tengok confirm jelez ! Pagi ni tak sihat sangat, tapi jumpa MR boleh plak (bukan slalu). Untuk pertama kali makan kat Cafe Brunsfield pagi-pagi. Roti canai seyh ! Boleh tahan la. Lupe lak nak amik gambar roti canai tuh. +_+


Ni housemates saya 4 out of 8. Another 2 students had been kicked out sebab tak behave. So, dare to deal with us? Kak Fify, same course as mine, BTESL. Dia, 18 years old doing diploma in Medical Lab, Kak Lia aka my roomate is doing degree in Human Capital (ye kot). Credit to photographer, AMALINA who's taking dip in graphic design ... lurve ya !

5 comments :

minkot said...

sis, suda folo yea. hihi..

jemput-jemput visit yea..

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

Epy Ain said...

@minkot

yea yea.. insyaAllah..
singgah2 la slalu

Epy Ain said...

@BLADE EDGE

sy pun dah lame xberbelog walking..
thanks 4 visiting...

Epy Ain said...

@BLADE EDGE

sy pun dah lame xberbelog walking..
thanks 4 visiting...