October 18, 2011

Grand-mama dapat cucu.

Once a while edit blog twice a day.
cam keling sket eh? :-)

Grand-mommy dapat cucu dah tak ingat anak.. setuju idak?

Kenapa ntah tiba2 dapat mood nak hapdet pasal cucu ni. Yang menting bukan zuriat I okie. Single mingle triangle ag. Ekceli, tadi sembang2 ngan mak sal aunty I yang p Jepun atas urusan business sambil2 jenguk cucu dia kat sana. *suka sangat beliau dapat jumpa cucu.

credit to my lebly Acer

Mak cik I ni kitaorang panggil Kak Nor. Bajet muda lettew. Neway, dia pun berat ati nak tinggal cucu sulung dia ni. Serious budak IMAN ni dah la comel ! pandai ! cute ! tak tumpah macam mak kak sepupu dia. OMG... perasan sket je~

Conversation between my mom and I 

I : Mama bila lagi nak cucu ? *kihkih
Mom : Tunggu awop le nak bagi cucu.
I : Lama lagi ma.. *usap2 pewot, hehehe ada lemak je ok !
Mom : 2 tahun ag :-)

OMG.... 2 tahun ag?? I baru 20 okieyh mama. 22 nak kawen dah? Ohtidak !! nehe hey tumpyarahey :-) Namo eyh kawen awal-awal. Tak lomentik. Calon pun belom ade ag neyh *tacing. hahaha enjoy dulu !

Sib bek tak ada anak lain yang bleh bagi cucu kat my mom kalau tak mesti tersisih. Berani jamin la !


p/s : Tgh2 hapdet entry ni mom ckp nak bela kucing plak. Ganti kucing ; Asap yang hilang dulu. Mati la guwe ! :'( #takhappy!

No comments :