October 25, 2011

Kekasih Halal.

Kekasih Halal..
Ada kekasih Haram ke? Korang rasa?

Sebenarnya, saya tak suka sangat cakap pasal marriage macam most of my friends especially kat Facebook tapi ain tak kutuk atau salahkan diaorang. Normal la tu naluri untuk dimiliki dan memiliki, Mungkin seru dah sampai kot. So saya ni abnormal la? Biarlah abnormal pun :-)

Tadi ain ada jenguk link kat atas, dan ain sangat tertarik dengan setiap lukisan beliau. Sudi-sudi lah jenguk ye. Especially for those who have facebook account. Take something from it. Learn something.

Part I

Part II

Dan kekasih yang halal adalah.... selepas akad nikah.

✿~ hidupnya cinta bukan kerana bahagianya kita..

✿~ hidupnya cinta bukan kerana rupa.
.
✿~
hidupnya cinta bukan kerana sempurnanya diri..

✿~ hidupnya cinta bukan kerana hidupnya kita..


TETAPI hidupnya cinta kerana KASIH SANG PENCIPTA..

>>> Biar SENDIRI hingga hujung nyawa, asal TIDAK SEPI dari kasihNya..kerana

sesungguhnya HAKIKAT CINTA, hanya DIA yang ESA..(◠‿◠)