March 29, 2010

my fav Bean





Mr.Bean

mr bean joke @ today's joke


BARAH OTAK
Doktor : minta maaf,saya terpaksa mengatakan bahawa cik ade barah otak.
Mr. Bean : Yesss!!! (melompat sambil begembira)

Doktor : En faham tak ape yg saye cube beritahu ni?
Mr. Bean: Yes sudah tentu, ape awak fikir saya bodoh?

Doktor : habis tu kenapa encik sungguh gembira?
Mr. Bean: sebab ini membuktikan yang saya ade otak!

mr bean joke @ today's joke



kematian ibunya

Mr. Bean:(menangis) doktor beritahu, mak dah mati.

Kawan : bersabarlah, kawanku.


(2 minit kemudian) Mr. Bean menangis dengan lebih kuat lagi


Kawan : apa yang dah berlaku?

Mr. Bean : kakak saya telefon, die cakap mak die pun meninggak jugak!



mr bean joke @ today's joke


MR. BEAN di sekolah



Cikgu: apakah jawapan bagi 5 + 4?

Mr. Bean : 9

Cikgu : dan apa pula jawapan bagi 4 + 5


Mr.Bean : awak cube nak memperbodohkan saya, awak hanya memutarkan balik soalan, jawapan nya ialah 6!!!



p/s : i like him..MR KACANG

8 comments :

.rENEx. said...

haha..suka yang part dua tu..

=]

ainhamzah said...

hehe..
^_^

hafizazmi17 said...

luv MB! >.<

ainhamzah said...

me love him too~

BeaN MorENo said...

patutla terbatuk...ada orang sebut...

ainhamzah said...

haha..
mr bean in d blog

luna_e said...

thumb up

ainhamzah said...

credit to mr kacang