August 28, 2010

Erti pertemuan adalah perpisahan

These few days, ain dah dengar, tengok, lihat, pandang bahawa terlampau ramai couple yang clash. How should I react towards this matter? Happy, Sad or no feeling at all? First, let me stress here that I never said we can't love or be loved by someone but it should be better if you know the limitation. Peluk-peluk, pegang-pegang, ciom-ciom ! Those things are so not the way of life. At least if u're not Muslim then you can do so!

Dulu masa couple this world macam milik korang je kan, tapi bila dah putus then u'll say " I just need someone to comfort me now". Go to hell with that statement. Ain bukan nak menyebok dalam urusan adik-adik, kakak-kakak and kawan-kawan ni. Cuma, ada akal fikir, ada telinga dengar ada mata pandang. 

Kenapa ain perlu sebok atas urusan orang lain? Can I just give you a reason?.... <3 i lurve you. Ain tak suka tengok kawan saya sedih sbb ditinggalkan. Macam tak sesuai, sbb sekarang apa yang perlu ditangisi adalah masa yang terbuang yang sepatutnya digunakan demi mengejar ilmu.

Another thing ain nak pesan kat orang yang suka main perasaan orang. Bitch, could you please stop it??! and ain tak mentionkan benda ni kat boy aje ye! Girls are just the same. Kenapa nak mainkan perasaan orang? Ingat muka dah cantik sangat la tu? Hidup ni jap kat atas jap kat bawah tau mcm roda. Silap hari bulan lenyek awk kalo duk kat bawah. Sayang, fikir-fikir kan ye... 

Apa kaitan pertemuan dan perpisahan ni?? fikir-fikir k.....


Ia cuma mengambil masa seminit untuk jatuh hati pada seseorang,
satu jam untuk menyukai seseorang,
satu hari untuk menyintai seseorang,
tetapi ia mengambil masa sepanjang hidup untuk melupakan seseorang

cuci mata dengan few picha yuk ! hehe

  
"cinta itu fitrah dan boleh mendatangkan fitnah"

 

As we grow older together, As we continue to change with age, There is one thing that will never change. . . I will always keep falling in love with you. 
 
Just because somebody doesn't love you the way you want them to, doesn't mean they don't love you with all they have. 

6 comments :

mier@merr said...

i'm in love..hik~
pang!

hans said...

yups
jangan mainkan perasaan orang
setuju sangat - sangat

P/S : Lagenda Budak Setan Versi Drama Baru Bestttttt!

Epy Ain said...

@mier@merr

hehe... nice one

Epy Ain said...

@hans

nak ckp sng kan.. hehe
hrp mereka sdr

aQuE lAh AqUe said...

its not easy to talk bout love...the important thing is we can take care of ourselves...(^_^) chill

Epy Ain said...

@aQuE lAh AqUe

agree wit u..
take care of urself la kan..
^_^