August 31, 2010

korang pasti tergoda tak lena diulit mimpi

Belum terlambat untuk ain ucap Happy Independence day !! Selamat hari kemerdekaan yang ke-53. Mood hari ni sungguh best sbb bru lepas santap instant mushroom soup yang sungguh delicious.

Tak sabar nak tunggu lepas raya, terlampau bosan duduk di rumah tanpa assignment (statement yang sungguh gila). Tapi hakikat la, selama cuti ni kerja ain game, facebook, edit picture and yang paling penting menahan diri dari lapar dan dahaga... hehe. Sungguh sedih sebab baju raya satu pun tak ada lagi ni. Walaupun baju kurung dah tempah tapi nampak gayanya macam tak akan siap. Jeans? Blouse? OMG !!! Tak sempat nak shooping kat Melaka hari tuh. Sekarang dah tergagai2x nak beli baju. Mana nak cekau ni. Tak kan nak beraya pakai baju tidur kot. Sungguh tak releven.

Kat Terengganu ni tak ada pilihan langsung. Nak shopping kat mana aje? Mydin n Giant je yang ada pun. So not good~~ Bukan nak berlagaj tapi kaki shopping pun mesti faham kan. Ingat nak gerak ke KB sebelum raya tapi macam tak sempat pulak. Konklusinya, esok kena start survey butik-butik yang ada. Tapi baju mesti tak lawa. Suck !_!

Lupakan sekejap pasal tu, ain nak share satu gambar yang kompem leh buat korang tak tidur malam. Mesti korang tergoda gila. Budak ni junior ain tau. ^_^ Kalau dia tahulah ain post kat blog ni, pergh.. maunyer mintak duit raya lebih.



Menggoda tak? (=

No comments :