August 9, 2010

movie cover dah siap !!


Ni la movie poster untuk assignment aku ! N sebenarnya ada actor and actress kat tengah tuh tapi untuk post kat blog ni aku terpaksa buang dulu reason? Aku guna photo diaorang tanpa kebenaran !!! Cuak giler! Untuk kawan-kawan di Kuantan, maap yer ! Dua orang kawan tu la, boy and girl. Ur pictures are so cute, awesome!!!

So, korang yang tengok bayangkan la ader gmbr pelakon yg hensem n chantek kat s2. Special appearance tuh saje nak menggedik, nampak sket watak ketiga. =) peace ~! 

Komen ye sebelum aku submit mende alah ni khamis neyh!!!


6 comments :

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tarikh tayang tadak erk? director semua tadak?

Epy Ain said...

ala.. a film by tu ta cukup ke kak elis?? tarikh tayang i lupe!!! thanks!!!

minkot said...

oc ain! sangat cute lah! i <3 it... :P

Epy Ain said...

thanks minkot

farihah ahmad said...

esh..
knape xletak azreen farihah je...
esh! esh!
^^
btw, great job fren!
too cute!
lawa~!
rating : 4.5/5
hehe..
yg 0.5 tu kes tak puas ati name actress... huahaha.. ops!

Epy Ain said...

hehe... ingat nak ltk azreen farihah tp..
haha..
nanti la ye lalink