August 29, 2010

nama Edward pada ikan

Kalau kat Malaysia ni , serious gila mati ain admire kat Sheikh Muszaphar Shukor. Nak sangat jumpa dia lagik n lagik. Can't I? haha.. but then ada sorang lagi yang ain minat gila mati. Edward Cullen. I like like like like him. Tapinya tak minat lah Robert Pattison biapun diaorg ade lah org yg same. 

My Edward... muahxxxx


That's me.. better not muaxx



Hari ni one of my best friends in UIA told me that, my gewdik cousin seems to be  very polite and quiet in his class. Hello man! Pendiam? so not la. Pelik kan manusia ni, kalau dengan family berbeza sangat berbanding dengan kawan-kawan. Manusia ni pelik sangat. My other cousin pun pelik, dengan family, langsung tak bercakap. Seriously, I never had a conversation with him. Tapi bila dengan kawan-kawan dia, tak cukup nafas nak bercakap. Kenapa jadi mcm ni eh? +_+

^_^ Today, ada kawan lama tego balik kat ym. Apa cer ni? Don't blame me sbb tak ingat pasal awak sbb for me its more to ur fault. Kalau kawan, jangan la tak contact, sbb bagi ain tu mcm nak menjauhkan diri aje. So, that's why la ain pun malas nak ingat pape. So, jangan emo2x keyh. If you really wanna be my friend. Then, be a good friend.

I can be a good friend and a bad friend at the same time  (=

2 comments :

megat mahathir said...

booo to edward team..
hahaha

try tgk cite vampire suck :)

Epy Ain said...

@megat mahathir

edward sgt sungguh teramat hensem