August 7, 2010

sorcerer's apprentice yang emphh

Untuk sekian kalinya aku dapat kenal gsc Melaka ni. Citer yang aku tengok adalah Sorcerer's apprentice. Dah balik rumah (hostel) baru aku tahu tajuk sebenar cerita tuh. Tadi masa nak beli tiket aku cakap nak socrer apprentice. Nasib baik la tadi aku bt dunno je. Memalukan ! Aku nak tengok citer horror movie mana tau dapat ilham untuk assignment csc aku ni. 

CSC 413 kena buat movie cover. I ta pandai la Madam Fadhlina Izzah. Sangat tak reti. Tatau pun nak buat pasal apa. kawan-kawan group sebelah ramai buat pasal cintan cintun bagai. Adoiya ! Help me with Photoshop . Sangat ta reti.

Hari ni pun aku beli contact lens baru sebabnya pagi tadi contact lens koyak. Masin mulut senior debate aku. Dia ta bagi aku pakai lens sebab warna kot. Lawak gile. force of attraction ke? =_= ! sweet. Kawan debate yg baru smlm pun ta boley tengok mata aku. Malu giler seyh!

Kawan bilik I tak nak tegur I pulak. Sebab? Tatau. Aku dah cuba tegur dia beberapa kali semalam tapi dia ignore. So, fine ! hehe, tak suka la gaduh macam budak2 ni. Kawan aku (dak medic) ada tulis kat fb dia " tak nak gaduh2, bakal doktor tak boley gaduh2x". Bukan bakal doktor je, bakal cikgu, bakal mak tiri pun tak boley gaduh2x. Dah dewasa tau pikir mana baik mana buruk.


Suke sangat Bathazal (lupa eja) neyh


She's so howt !


Hati Muslimah : kejujuran satu kepahitan namun pastinya lebih manis dari pendustaan

2 comments :

fiD said...

untuglah kamu tgk citer itu, aku ni tgk SALT! sakit ati nyer ending!

hmmm, nak promte juga, ni penjual lens ready stock,heee http://lens.ohmacamitu.com

Epy Ain said...

hahaha...
i tot nak tgk salt jugak.. tp.. haha..
xde jodoh ngan cite salt tuh