November 16, 2010

bila aku.. terdengar takbir raya

Salam Eid Adha buat semua rakan-rakan ! teman-teman ! kawan-kawan !
Tak lupa buat bebudak uitm ! kbm ! msu ! sksb ! smkb ! shams !

Raya kali ni mungkin agak meriah seperti sebelum ni sebab Kak Nor (my aunt) datang sini petang esok, Mina (aunt aku jugak) flightnya pagi esok. Hari kedua kitaorang akan naik kete unta (percaya la tu) untuk ke Anak Ikan, Besut. Korban di sana (-0-o-) korban?? 

Macam biasa setiap kali aku dengar orang takbir raya... aku ingat kat arwah nenek aku. Each time ! T.T Kenapa. . . . .  maybe sebab dia antara insan yang paling aku sayang yang dah tinggalkan aku . . . Hajjah Zainab, ya tuhan ! Rindunya, kalau nenek aku masih hidup mesti satu family besar berkumpul lagi. 

Aku mesti nangis and tersentuh sangat dengar takbir raya :) Aku hanya mampu doa untuk nenek aku kan. . . Alhamdulillah , hidup aku berjalan lancar. Aku tak nyesal dengan apa yang aku dah buat.

Untuk seseorang,
*Awak, rahsia awak dah terbongkar (suspen gila) . Insaf keyh! Bertaubatlah, pintu taubat sentiasa terbuka ! Jangan ulangi kesilapan lama. Saya tak nak awak jadik salah sorang yang buang bayi ! Ya Allah .. nauzubillah

SALAM EID ADHA !!!!!!

ihsan cik google lagik
Esok mesti ramai banyak lembu ngalir air mata. Korang nak amik gambo pun biar le lembu tuh habis nafas dulu ye. Peluk cium untuk lembu-lembu korang ! Muahxxxx .. ciom untuk lembu korang .. hikhikhihk

2 comments :

totally cute! :D said...

selamat hari raya aidiladha jugak sis ain! a.k.a senior kat shams & uitm.. :D

Epy Ain said...

hehe.. ye +_+