November 17, 2010

Nokia C3 . Gengblogger . Twitter . Formspring then wazzup ?

Feels like insomnia Feels like insomnia (*_*) Ni lyric lagu insomnia by Craig David, sila dengar di belog ain yang pinky ni ye ! Very delicious and thanks untuk makhluk asing berlimpa dan berkaki dua yang dah Bluetooth lagu ni ke handphone cikai ain.

Ada sapa-sapa nak bagi ain Nokia C3 tak ? Kalau ada sila tweet saya dengan kadar segera . (-_-) Tadi time jenguk sana jenguk sini ternampak pulak satu banner ni, macam iklan dari nuffnang tapi bukan (maknanya selalu la klik my nuff ye dear) . Then ternampak ada orang nak bagi Nokia C3 for free. . . Nak ke? KLIK SINI la

Pastu jenguk-jenguk pulak twitter ain yang dah berhabuk tuh tapi maintain cute . Nampak la ade status yang di update dengan statementnya 'GB aka Gengblogger dah bebas dari sang virus virus cinta Malware. Heharap, kawan-kawan yang selalu lepak GB dulu akan kembali semula. Tadi pun ain dah try on pakai google chrome ni (dengan theme Anna Sui) and sambil lompat katak nak cakap gB dah oK balik ! Sayang KONG lebey la lepas ni +_+

Jangan lupa singgah formspring saya and tanya soalan yang cool ! cool ok! no no no hot soalan ! bikin wa panaaaaassss aje.. Suka suki tanya soalan personal tau ! Malu la I nak menjawab =_=' Hari raya ni sempat plak ain update blog ye ! (beraya apanya duk umah je arini)

Petang karang gerak p Besut tapi sedihnya kali ni :( wazzup ??????????


Cam mana nak begumbira di hari yang ceria ni kalau charger camera tertinggal di Shah Alam ! hukhukhuk ! Biarlah cinta ku tertinggal di sana jangan charger :'(  Tolong la kazen-kazen bawak camera yang ada Bluetooth ;D (doa ni !) Huhuhuhu... Xsbr nak snap ngan incik lembu esok !~

Band gurls ! rock ur work (ok aku poyo je)

mandi ujan tau ! hang out punya pasal =)
Last but not least, happy always ! and tak sabar nak p Shah Alam tapi sedih tinggal mommy =.=' 
*follow my twitter keyh!

6 comments :

natasha MDG said...

nak c3 kale pink!

Epy Ain said...

nak jugak =.='

ken said...

saya nak new phone :)

haszuraidah ishak said...

wahh..menarik tu kalu dpt c3..

btw, ur shoutbox in read only mode..

Epy Ain said...

@ken

haha.. me too !

Epy Ain said...

@haszuraidah ishak

huhu... really??