November 10, 2010

contest BAJU SAMA by ika puk puk

Jom bercontest ! Macam yang korang baca tajuk ni. Contest baju sama means baju yang sama la kan...
Lihat gambar tiga gadis ayu di bawah ni, ni banner rasmi untuk kontest ni (alamak! ayu ke? *_*). Cik pengajur adalah ika puk puk. Puk puk tu ape? ta sempat plak nak interview beliau. 


Syarat-syarat kontest ini adalah seperti berikut.... Easy Dizzy Breezy :-

1)    Be cik ika puk-puk's follower.
2)   Buat satu entry pasal contest BAJU SAMA by ika puk puk.
3)   Upload gambar korang.korang mestilah memakai baju yg sama dlm gambar tu.bilangan ahli dlm gambar plak mestilah xlebih drpd 6 org n xkurang drpd 2 org.xkesahlah gambr kwn2, kapel, fmily, mak ngn anak, ayah ngn anak ke..yg penting baju sama..baju kurung boleh but not baju melayu..
4)   Ceritakan serba sedikit pasal gambar yang korang dh uploadkan td.
5)   Copy banner di atas dan letakkan dlm entry contest BAJU SAMA by ika puk puk.linkkan banner di atas terus ke entry yang aku link ni ( contest BAJU SAMA ).
6)   Bila dh siap semua tu, sila tinggalkan url/link entry anda td di ruangan komen entry contest BAJU SAMA di blog ika untuk ika terjah blog korang.
7)   Hadiah menarik menanti anda.
        8) Tarikh tutup penyertaan : 31 Disember 2010 

JENG..JENG...JENG...

Hari Guru pertama buat aku 
Dan nilah gambar yang ain pertaruhkan. Gambar ni time Hari Guru tau ! Ain kan pernah jadi Cikgu walaupun untuk bebudak tadika aje.. :D Sementara cuti U kan. Me at the middle, yang kiri tuh teacher Ayu and kanan teacher Fauziah. Giler cun sorang-sorang kecuali aku! (merendah diri giler). Dalam gambar ni tak cun tapi lecun, penat au nak kena arrange itu ini semata dua mata nak siapkan jamuan untuk sume budak-budak tu. Siap ader anggur ijau lagi kat belakang tu.

So, korang ! Wish me LUCK ! and sila clik SINI utk join sekaki :D

4 comments :

ika puk puk said...

thanks ain for joining..
ain pon cun jugak.hu3..
nk angggur ijau tu satu bleh? ha3..
gudluck dear!!

Epy Ain said...

@ika puk puk

wah.. cepat je cik ika kiter menziarah ye
hikhikhikhik... nnt ain kirim anggur lam mimpi :D
thanks !

- zuriey - said...

boria semua..good luck ye

Epy Ain said...

@- zuriey -

thanks..
join la skali :D