November 11, 2010

pelajar msu ponteng bridging class beramai-ramai

Hari ni sebelas bulan november bermula macam biasa bagi aku. Lepas subuh terus ngadap laptop, usha blog usha member. (mandi dulu, kengkadang mandi lambat sket-wangi ok!). Mission untuk aku siapkan dalam tempoh tiga hari ni adalah :-

1. Lengkapkan borang ptptn.
2. Kemas box yang dah bersepah dalam bilik.
3. Basuh kereta aku ngan mommy skali.

Doakan aku dapat siapkan semua ni atau aku yang akan hancus. 

Berbalik pada topik di atas, apa tu bridging class? bridge? Ni khusus untuk pelajar Managament and Science University ye ! Wajibun untuk korang rasa keperitan bridging class ni yang maha bosan tapi agak berfaedah. Aku dah register since 20 sept. Means, aku dan kawan-kawan dah dekat sebulan join skill class what so ever ni.  Baru-baru ni (1.11.10), class aku bergabung dengan intake yang lebih baru. Lebih ramai kawan baru yang aku kenal. Yeppi !!! Kawan aku cakap dapat cuci mata lagi. (kawan aku ok, nope me kowt)

Setiap dua minggu bridging class ni bertukar ganti lecturer, tapi sejak deepavali tu dah ramai yang balik. Macam aku ni dah menapak kat Terengganu nak p Shah Alam plak, oh ! hell NO la ! Nak naik bus? 8 jam woOoo.. Kalau pak cik bus tu speed pun, montot aku sakit jugak duk lame-lame lam bus tu. Nak naik flight, aku ni insan yang miskin aje. Rm200 untuk p Shah Alam? =_=' Baik aku kumpul duit tukar handphone baru.

me and my group presenting A Lot of Hair song ..
My best friends...
Kami sangat tertarik dengan picture senior kami ni :D
Lecturer baru ni aka Chinese lecturer yang selalu bagi arahan yang tak make sense untuk kitaorang ugut!! UGUT ! ugut apa? Ugut setiap pelajar yang tak dapat untuk repeat balik class HELL tu. Mak Cik, kawan-kawan saya mungkin takut tapi saya tak takut sangat.  Walaupun dalam aty ni takut la jugak sebab anda garang macam lion queen ngan kami. Untuk rakan-rakan baru di MSU, jumpa aku tegur ye!


NAK BELI ENPON BARU !!!! Tapi enpon ape ............?

3 comments :

Anonymous said...

beli enpon vivaz.. huahuahua..

Epy Ain said...

vivas ke vavis.. hehe

longdilie said...

ko ada fb??..nti kita knl ya.sa student msu..