November 14, 2010

Have the best of both worlds with Blackberry Torch 9800 For FREE


uncle
uncleuncleuncle


Blackberry Torch 9800 for FREE !! Listen all... for FREEEEE (stress more on E then u'll get it)Whose so crazy to ignore this ? Of course not me.

'How you have the best of both worlds with the full 3.2 inch touch screen and BlackBerry keyboard on the Celcom BlackBerry Torch.

Best of both worlds ! I just love it .. LURVE it more than I love my future boyfie (hope nope). Other than 3.2 inch touch screen and Blackberry keyboard, what else could make it so AMAZING ?! (I'm going to tell you know dear)



Connectivity at your fingertips 8GB of memory, expandable up to 32GB with a microSD card, zoom effect by a pinch of your fingers and enhanced music player  - Sangat-sangat menakjubkan bagi aku. Maunya aku upload berdozen-dozen-dozen lagu favourite, masukkan application favourite aku :)


Connectivity at your fingertips5MP camera with flash, continuous auto-focus and image stabilization, plus 11 photo modes and video recording to ease those spontaneous moments. -Its more than enough bagi aku... Bleh tangkap gambar rabbit kat sebelah ni banyak2x.. hehe

Connectivity at your fingertips
update multiple social networks such as Facebook, LinkedIn, Buzzd and much more with a single post or gather and filter all your social network and feeds in one view  - tak bold kan pun korang boleh nampak kan.. Sesuai untuk orang yang addicted ngan facebook macam aku ni.. facebook for live, hehe


Connectivity at your fingertips
Faster, richer browsing to manage multiple open websites with tabbed browsing as well as bookmark all your favourite sites - Kemudahan kan +_+



Cukup bulat mata korang kan -0-o- 
Darling ! Dear ! Lalink ! Let me share with you the amazingly affordable prices Celcom was offering for the BlackBerry Torch and the CRAZY deals at the Celcom Blackberry Torch launch event on previous 29 October! (sad that I missed it !) . Kalau aku ada kat sana agak2x boleyh tak aku sapu sume? Bukan sapu lantai tp enpon ni la =.='








Ni plak pakej yang affordable (apa bahasa Melayu eh) yang disediakan oleh Celcom ... bertuah pengguna Celcom (aku la tu.. )


I can't imagine those lucky people ! *Boleh saya doa untuk putarkan waktu tak? Want to know what's the CRAZY CRAZY DEAL ?  Check THESEE out !~



1-DAY ONLY CRAZY DEAL!!!!!
-         Enjoy the Celcom BlackBerry Torch at CRAZY prices from as low as RM 8 when you sign up on the day with Celcom Exec or Celcom Biz plans!
-         1st 10 customers to sign up get it at RM 8!!! (Tak tidur malam orang yang dapat ni)
-         Next 100 customers get it at RM 488!!
-         Following 100 customers get it at RM 888!
-         ONLY LIMITED STOCK AVAILABLE and it’s FIRST COME FIRST SERVED (Nak jugak !!!!)
-         Get FREE Limited Edition BlackBerry Torch Door Cover, FREE BlackBerry Torch hard casing plus FREE Call Me Tones for 1 month worth RM5, games, apps for BlackBerry®. Just Dial *118#, select STUFF FOR BLACKBERRY!
-         Be part of the fastest, widest clearest mobile network in the country (Ni yang tak terlawan neyh :( )
Nak tahu lebih sila KLIK SINI

***************************************8
Aiseyh, tapi macam aku tak menjawab soalan, macam mana nak dapatkan henpon pujaan ni dengan percumEE? Jawapannya, joinlah contest yang dianjurkan nuffnang untuk semua Nuffnangers (aku lagi) yang dibawakan oleh incik CELCOM . Contest ni bermula dari 29 Oktober hingga 19 November 2010. So, masih ada masa ! Join la sekali yea (^_^) 

Kalau nak join sila KLIK SINI.

No comments :