November 17, 2010

Pada Binatang Comel Manusia Bodo*

Malas nak banyak cakap sila tengok sini aje and decide sendiri ok!


Apa perasaan korang lepas tengok ni ? =.=' tolong la jangan cakap korang teruja. Kawan ain (Azim tam-tam) cakap kalau ain buat macam ni dia nak kasi penampo.... amboi cik abang! doa lah iman saya kuat tak macam beliau di atas ini. tapi kan, this guy sangat familiar !!!!!!!! jangan jangan .......... (sambung sendiri) 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lepas tengok video ni apa korang rasa =.=' 
Sila senyum sambil komen keyh ;)

1 comment :

Fariq said...

rasa cm nak pijak2 je dak vid no 1 tu.. kwn2 ckp jgn tp bley gelak2 lak,, sengal btul.. pmpuan tu pon x cm sundal la plak..

vid no 2 ni,, hahaha,, br bley snyum blik..