November 8, 2010

mimpi yang tak sempurna

Sejak balik ke hometown , Terengganu 4hb lepas tak ada apa sangat yang aku buat kecuali makan makan makan tengok tv makan lagi tidur online main game.


So, cara terbaik adalah menidurkan diri aku dengan harapan dapat mimpi indah-indah. Jangan pk bukan-bukan okeyh ! Masih suci ni (*__*) Semalam aku siap doa lagi nak mimpi indah-indah so tak adalah gatal-gatal nak bangun tengah malam and online laptop bukak facebook yang macam tak ada apa-apa tu. Mungkin sebab kawan-kawan aku tengah sibuk nak final ni kan . So no komen la :-]

Tapi harapan tinggal harapan, lain yang aku harap lain yang aku dapat. Aku rasa kalau aku ada heart attact aka sakit jantung memang aku arwah la semalam. Aku mimpi sorang mamat ni yang pernah jadi kawan aku tiba-tiba wat hal and nak bunuh semua kawan-kawan aku termasuk aku. Gila kan ?!

Semua ni gara-gara aku duk add mamat tu kat facebook la kot smalam. Punya la dalam banyak-banyak orang kenapa mesti dia? kalau Sheikh Muszaphar ke Edward Cullen ke cun jugak ! tapi yang aku tak silap ada orang selamatkan kitaorang. Penyelamat itu ??? Aku pun tak tau sape.. so aku anggap Edward je la yang selamatkan aku...




Dan alhamdulillah sejak duk umah tak yah alarm jam sebab mak aku adalah alarm yang terbaik :-]

Dan motif balik kali ni nak BELAJO MASAK .. AMIN!

2 comments :

Norfa Lyana said...

wah... ain blaja masak..
blaja wat kek.. nnti bagi saya! hahahaha...

Epy Ain said...

haha... blaja wat kek?
in our dream je la tuh agaknya..
hahaha