November 15, 2010

learn the LOVE language

Have you ever know what is body language ?  Google it by yourself ya ! hikhikhik (gelak tak cukup nafas)  When I was in secondary school, I always interact with my Math teacher using body language. Especially when I want to volunteer myself to go in front. (see... aku memang mencapap). Sadly, this quite handsome but old teacher always make fun of me by saying this ---.....

'Saya nampak body language tuh'

Picha by incik google

But, what i'm going to share with you is about LOVE language. Can you tell me the difference between LOVE and BODY language? I can't tell but I know both don't need any sound (ahha.... ) Sebelum tuh ada soalan saya nak tanya, orang bisu sendawa tak ?

LOVE language !! Some said that if we've found our soul mate we'll know him/her exactly the first time we met. Isn't it awesome ?! But I never experience this. Uh, I have another experience (I guess). 

Dulu, when I was doing foundation in TESL at UiTM Kuantan, there's a boy named Wan Ahmad Faris (Teslian also bukan Law- Uh, ader 2 budak nama sama ni). First time aku jumpa Faris ni, rasa macam dah 10 tahun kawan ngan dia. Aku memang ada intention nak kawan ngan dia dulu sebab kawan baik aku ni minat gila babing kat Faris ni. Aku panggil Faris Ganu. Perasaaan tu macam best gila. Even dia pun pernah cakap dia pun rasa sama macam aku rasa. Yang kitaorang macam dah 10 tahun kenal. Dia pernah bersekolah kat tempat aku tapi tak sewaktu ngan aku. Gila kan =.=' Apa-apalah incik Faris, haha ko tetap kawan aku walau gila sombong skarang and aku harap sangat aku dapat jumpa kawan-kawan baru yang ada perasaan yang sama. Means, macam dah lama kenal. Best kan!! And aku tak minat Faris ok! =.=' sudahlah gosipkan aku T.T
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




Video ni untuk semua orang yang ada rasa chenta lam aty masing-masing ("",) (,"") Sangat sweet ok ! As sweet as cotton candy !_!

2 comments :

ken said...

sign language is kinda hard to learn :)

Epy Ain said...

But its special kan =.=