May 3, 2011

Alhamdulillah cek Nuffnang sampai lagi.

salam'alaik...

First of all , ain nak cakap yang ain ni bukan blogger tegar. Tapi alhamdulillah so far, nuffnang masih sayang kat ain.. muahxx muahxx muahxx kat nuffnang. Tapi income ain tak ada la ribu riban ye. Tapikan most of my classmates yang baru ada blog selalu tanya macam mana nak dapat income atau diorang akan tanya..

"Nuffnang tu apa?"
"macam mana dia kasi duit?"
"iklan ???? means??"
"habis tu macam mana orang nak klik?"

Sorry kawan-kawan ain pun tak tahu nak terang macam mana. Sebab ain ni pun walau dah lama berblog tak arif sangat pasal nuffnang ni. Yang ain tahu, kalau ada orang klik mine (then tinggal pesan kat shoutbox) ainakan singgah balik blog diorang and klik on their nuff. $_$

Tapi harus diingatkan kita berblog bukan pasal duit. tak syok la macam tu. Tapi atas masing-masing la kan. Kalau betul nak tahu apa itu nuffnang sila tanya incik "google". Kalau perlukan penjelasan lisan dari ain feel free to ask ye. Tapi cakap awal-awal ain tak pandai sangat.



nota hati : syukur dapat kawan-kawan yang memahami.. alhamdulillah =)  thanks for the present *nanti ain update entry pasal present.. kihkihkih bufday dah dekat la katekan.

2 comments :

dwaty said...

alhamdulillah...

Epy Ain said...

Alhamdulillah =>