May 31, 2011

orang RUSIA comel-comel cakap Melayu.

Kali ni ain nak share I video clip dengan korang. Dengan tahap kechantekan awek-awek Rusia ni sah-sah mampu membuat setiap jejaka terbuntang mata. Nak-nak lagi bila diorang pandai cakap Bahasa Melayu. Tak cukup dengan tu, korang akan lagi teruja bila dengar diorang nyanyi lagu Melayu Tradisional !

Comel betul awek-awek Rusia ni. Tiba-tiba macam nak buat kakak angkat. (sigh....) Gadis-gadis Melayu jangan jeles ok. *untuk diri sendiri jugak ni. Jangan jeles sebab......

Siapa bilang gadis melayu tak menawan
Tak menarik hati, tiada memikat
Kalaulah memang tak mungkin aku tertarik
Kalaulah sungguh tak mungkin aku kan jatuh
( Jamal Abdillah-Gadis Melayu )

Madam Yana and En. Shamsul =)
28 May 2011
Tengok Miss saya, opsss dah jadi Madam sekarang. Madam Yana Shazali selamat diijabkabulkan dengan kekashi atynya Shamsul Rizwan. Rugi sangat tak dapat pergi wedding madam tapi both of them are so sweet being together. Hope jodoh sampai akhir hayat.....amin ! Congrat to both of u =)

My turn ?? sebok nak turn-turn pulak =P

nota hati : pegang ijazah sebelum pegang anak =)

No comments :