May 21, 2011

Kakak kita-kita yang comel dan CUTE.

Beruntunglah mereka yang ditegur demi kebaikan yang tidak mereka lihat. Allah telah menghantar seseorang untuk menegur, moga dengan itu jika dia menerima teguran, Allah akan lapangkan dadanya dan masukkan taufiq dan hidayahNya. Ada pun yang berpaling dari teguran dan kemudian memarahi orang yang menegurnya, dikhuatiri Allah menggelapkan hatinya yang sudah hampir mati. -syahirul.com


Rujukan artikel kali ni adalah dari belog SOLIHIN ZUBIR .

Sebenarnya bukak blog beliau tadi lepas amoibestari link kan pasal article 13 Alasan Tipikal Wanita Yang Enggan Menutup Aurat. Terfikir juga diri ni ada masuk dalam mana-mana tu tak. ^_^ hehe. Tak tau la saye !!!

Lepas tu mata I ni tertancap tertumpu (pointed) on one of the TOP 10 JENAYAH MINGGU INI. Nak tahu tajuk apa sila jenguk sendiri and I can guarantee you guys tak kan menyesal baca article tu semua. Annoucement : I dah follow twitter SZ lagi tau. Korang bila nak follow ain? Nanti kita leh tweet tweet sokmo.

Berbalik kepada ayat yang ain coffee and pasta dari belog SZ tu, takut jugak kan diri ni termasuk dalam golongan yang 'gelap hati'. Neheeeeeee heyyyy (paham ke)

Tak tahulah... mungkin juga tindakan SZ tu agak kasar (ye la, lain orang lain penilaian). Dia pun tak sangka akan tegur TZ sampai mcm tu kan. Tapi dia bukan nak kondem kakak tu pun. Tapi bestnya dapat tweet ngan kakak ni !!!!!!! Jeles meles I yuuuuuu -0-0-

Tapi saya tetap suka and minat ngan kakak ni. Comel, kiut, gebu.... kikikikikikiki



kikikiki.. walau pun dia ni comel and cute, tapi BUKAN dia ok!
dia ni ABANG bukan KAKAK


Inilah dia... comelkan (^^,)
I suka dia dalam cite ni aje...

nota hati : Demam Nur Kasih. And semalam hilang ke'ayu'an bila tgk Maharaja Lawak. Mengilai macam langu- je saya ni kat rumah orang.. salahkan JOZAN !! hehehehehe

No comments :