May 29, 2011

Cara Tiduq Yang Melambangkan Peribadi.




Ain ni suka baca magazine REMAJA, YEZZA, SEVENTEEN but then since I'm no longer 17 sekarang dah tukar baca ANIQAH. Opssss, informative you ! Ok2, hari ni ain nak share tentang cara tiduq tidur kita dan kaitannya dengan personaliti dan keperibadian kita. Betul ke tidak korang tengok la ye, tapi ain punye macam betul je.. hikhikhikhikhik (gelak evil)

TIDUR TENLENTANG DENGAN KEDUA TAPAK TANGAN DILETAKKAN DI BELAKANG KEPALA
Pintar
Bersemangat untuk belajar
Sering memberikan idea yang bernas dan unik yang mungkin tidak pernah difikirkan oleh orang lain.
Keluarga adalah agenda utama
Menjaga keluarga sebaik mungkin
Sukar bercinta dengan sikap yang suka memilih
SELUBUNG SELURUH TUBUH DENGAN SELIMUT
Appearance seakan 'macho'
Pemalu dan lemah
Terlalu menyimpan rasa
Lebih gemar memendam masalah
Sering bersendirian dalam masalah
Sering meracau
KEDUA TAPAK TANGAN DIBELAKANG KEPALA DENGAN KAKI BERSILANG
Mementingkan diri
Sukar berubah
Gemar bersendirian
Bersikap toleransi
TIDUR MERINGKUK
Keseorangan dan kecewa
Masa silam yang sering menghantui
Teragak-agak dan berbelah bagi memberi cinta
Beranggapan cinta telah lama hilang dalam hidup
TIDUR MENGIRING DAN MERINGKUK
Pentingkan diri sendiri, cemburu dan pendendam
Mudah 'meletup' tanpa kawalan
MENGIRING DENGAN SALAH SATU KAKI DIBENGKOKKAN
Cerewet, suka mengkritik dan merungut
Mudah bosan 
Terlebih ghairah melakukan perkara kecil atau kurang penting
TIDUR MENGIRING DENGAN BERALASKAN LENGAN DI KEPALA
Berani, bersopan santun, jujur dan penyayang
Perlu belajar menerima kekurangan yang ada dalam diri
TIDUR MERINGKUK DI SATU ARAH
Yakin pada diri
Berjaya dalam setiap apa yang dilakukan
Berusaha sebaik mungkin merealisasikan impian
Mengiring + tgn kanan di kepala ... masa depan cerah
TERLENTANG DENGAN TANGAN DAN KAKI SEDIKIT MENDEPA
Cintakan kebebasan,keselesaan dan kecantikan
Pemboros
Berpendapatan tinggi
Gemar menyibuk dan bergosip
TIDUR MENIARAP
Individu yang berfikiran sempit
Fikiran terlalu tertumpu
Sering mendesak individu lain memenuhi impianmu
Lalai dan tidak teratur

Ain tidur macam mana ye, secreto de amore. Tapinya ain tak faham sangat macam mana tidur meringkuk di satu arah tu. Tapi bonda I punya gaya tidur macam-macam style, so macam mana tu? Tapi kekashi I tu tidur macam mana ye, tapi rasanya ..... (pk sendiri.. hehehehe)

kekashi I la ni ..
ni gmbr maen2 je..
not my fault ! :)
nota hati : kalau betul senyum aje =)

2 comments :

solomolo said...

suka tedo dalam gelap...
kalo ada cahaya walaupon sikit, mesti tak bole tedo...

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

kalo tido time delam kelas?

tido dduk la maknanya,,ape maksud dia??