May 31, 2011

'Babies" terhebat tapi REAL ke.

I found an article regarding fake babies @fesbuk. Seriously, it's amazing ! Those 'babies' are super duper amazing. Check it out this photo =)

Cantikkan baby-baby di atas ??? Guess what ?? They are not real =) Tak percaya ?? Jom singgah BLOG ni.

BABY NI SANGAT-SANGAT TAK REAL  

sila klik SINI untuk video

Mula-mula bila ain tengok gambar tu ingatkan baby betul rupa-rupanya tidak. Tapi memang mahal la baby doll ni tapi mungkin berbaloi untuk orang yang nak sangat tu kan. Katanya it's more than RM800 (duit kita la). Kulit baby doll ni selembut kulit real baby. Baby ni pun mampu mengeluarkan saliva aka air liur bezanya dia tak boleh bergerak. Kalau nak tahu lagi godek-godek la dengan Mr. Google.

Nak kenal dengan designernya (dia kot yang cipta ni) ???
Tapi kita orang Islam ni tak boleh la nak letak patung mirip manusia yang cukup sifatnya kat rumah kita. kan kan kan ?? Tak baik.......

nota hati : hebat mmg hebat tapi kalau tiba-tiba dia gerak... seram tuu :') 

2 comments :

hani hanani said...

ok takut.. pnah tngok lam tv dulu. sal mende ni ah. huhu

Epy Ain said...

@hani hanani

teramat menyeramkan