June 21, 2010

Contest Mata Menawan



Sapa la pompuan ni duk baring kat entry ni ye.. Dia ni la penganjur contest mata menawan aka kawan ain di uitm kuantan. Bakal lawyer pun buat contest tau ! Kawan tetap kawan tak de maknanya akan menang tapi tetap akan cuba dengan hati and minda yang terbuka. Syarat dan hadiah adalah sungguh amat dan teramat gempak ! Laki pompuan sumer boleh join ok! sayang korang kalau korang jadikan i referral.. hehe

KLIK SINI untuk join contest menawan neyh !!

*******
--syarat--
1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

*******

Segala hadiah adalah berkaitan dengan kechantekan mata. Chantek macam mata fatenchumyl !

Di sini saya mengetag...

ainzulaikhas

Walau anda tak di tag.. join la jugat yer!

Gambar taruhan I?? Lupa pulak dah inilah dia...



Sy tahu pasal contest ni selepas godek2x di belog beliau. Kalau korang berminat silakan lah dan jangan lupa namakan Epy Ain sebagai referral korang yer!

14 comments :

Asyraf Hamasaki said...

Asy datang bersama 3 dulang harapan dan impian heheh
mata asy tak cantik la
tak layan join hehehe :-)
tak kachak serious ni
so good luck ain semoga berjaya :-)

Epy Ain said...

sy nak lenses dr incik paten!

Epy Ain said...

ngee.. maceh2x..
hehe

AiN Z said...

haaa?? contest Ain [mata] Zulaikha [Menawan] ? hehehhe

good luck ain.. :)

p/s: nak join tapi malu pulak la..T_T

Epy Ain said...

ala.. malu ape plak..
xcuba xtau.. :)
mater kurniaan tuhan.. ngee

syuQ said...

cantek nye mata..
sanyangi mata anda..jgn tgk cd lucah kakaka..gurau je (^__^)

gudlak taw!

Epy Ain said...

wahaha.. edit je lebey tuh
syuQ join ar skali :D

@ien_R@z said...

gud luck ya..
mata sy rabun.. xleh join.. hihi


all the best keh! ^__^

apple said...

HAHA!ain nmpk sgt ko rase mate aku cantik doe!HAHA
thanks thanks thanks!

Epy Ain said...

apple.. mmg pom! ahaks.. yek yek

MaryamJamilah said...

pakai contact lens dulu boleh tak? hihihi. nanti godek gmbar dulu. :p

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

ku tak de pic mata yang menawan lar..huuuuuuu.semoga ada luck..!

Fane Davis said...

hihihi si mata cantik...

AiN Z said...

ain, nak curik gambar jap, nak post kat blog.. hehe.. mintak izin eh..