June 1, 2010

ngantuk. penat . mata berapi. hati membara

pernah tak korang mengalami minggu yang penuh kontroversi. bukan pasal janda anak dua tu ok! sy betul betul tertarik dengan berita janda itu. alasan? menanti saat dia insaf, tuhan, bukak la pintu hatinya dan tidak membiarkan hatinya terus membuka segala yang ada ditubuhnya, minggu ni cukup kontroversi bagi ain.
Dengan rahsia yang terus dipegang oleh seorang rakan baru ain. sabar je la. 



Rasa ingin tahu tetap ada dalam hati jika tidak masakan alexander graham bell mampu mencipta telefon. tanpa alexander ni, xkan merasa telefon balckberry mahupun pinkberry. betol x?


Tapi rasa ingin tahu ni jugak buat ain penat. penat dengan hidup yang penuh tanda tanya. penat untuk terus mencari jawpan bagi suatu jawapan. macam soalan matematik pulak. kira kira kira . kukirakuterkirakaukirakira.


mata ain memang berapi. sikit pun tak tipu. berapi dengan kemarahan. kemarahan bila setiap 15 minit bukak fesbuk noti sentiasa menunjukkan angka 99. marah kot. asyik chat yang bukan bukan. tapi tak pe la demi junior kesayangan.



Kalau mata ain macam ni. makin hot la malaysia ni ye.  neway, mata pedih tak pedih tu blakang hal punya cerita, yang penting, blog terus di update! kasik gegar punya! Gegar apa plak? gegar hidup korang seyh!

No comments :