June 4, 2010

Yang bertuah untuk Simple Life D.A

Hari tuh ain ada anjurkan contestkan. Mintak maaf sangat sebab lambat sebab connection memang slow gile. Nak on blog pun macam 40 tahun je apatah lagi nak upload picture. Dah lama tak post entry sebab connection la. Kenapa eyh. OK2x. neway, pemenang telah ditentukan dengan manual voting. 


Manual voting tau! reason? I like!



Top 10... dari itu ain pilih lagik 3

Pemenang tempat pertama
Ialah peserta yang ke 78




nur_eimi








Pemenang tempat kedua
Ialah peserta yang ke 33





wany










Pemenang tempat ketiga
Ialah peserta yang ke 20






segalanyer kuterima










Referral tertinggi/ terbanyak
tak lain tak bukan Zai Kulim..

Pok pok tangan tuk Zai Kulim. Jom terjah belog dia sebab skrang ni dia ada buat GA untuk julung julung kalinya. 

Thanks sebab join and congrat to all (^^,)
Kepada pemenang sila tinggalkan email ye! nanti ain contact


(*_*) with love~

10 comments :

zai kulim said...

yahoo....tak sia2 promote GA nie..

ok nie email akak zai

zbintim@yahoo.com.my

tiefazatie said...

tahniah pada yg menang..=)
ifa xdpt..huu

kakyong said...

ohhooo.. di sini juga tidak bertuah...
Tahniah kepada yg bertuah...

•:*:• 8 - July •:*:• said...

xnk masuk dh la c.Bertuah..x lucky pom...huhuhu...

ainhamzah said...

ala.. majuk dah cayunk2x ain ni
jgn give up..
(^^)

Sya Isya said...

tahniah kepada semua pemenang..anda memang bertuah @_@.

sakinah said...

yes..menang..nie alamat saya

sakinahmohdghazali@yahoo.com

ARIFFDA said...

tahniah kpd pemenang & penganjur GA...:)

nur_eimi said...

xsangke nyer leh menang 1st place lak tu...
seronok nyer..thanks yek DA...
nnt wat la lg contest..hehehe


my email:
nur_eimi@yahoo.com

wany said...

salam.. yahoo menang lagi.. dapat hadiah per yer?.. xsbr nie..

email saya : n.wany@yahoo.co.uk