June 7, 2010

Contest Gambar Best by AsaDa

semalam dengan tercungap cungap pak cik adik abang incik asada tinggal pesan kat shoutmix merah darah ain. dia nak promote contest yang dia hot hot lagi dari dapur. demi budak malaysia ni, ain pun mengejoinkan diri. kasik gempak sikit. lagipun picha picha dari minggu orientasi tu melambak lagi blom promote. tapi demi nak amik ati asada dan geng geng beliau yang bakal menjadi juri, ain tempek dulu banner contest ni ok.


pak cik asada cakap boley letak thousands pictures. so maybe ain akan letak selonggok gambar time minggu destini siswa uitm kuantan ari tu. wish me luck ye incik asada. korang yang nak tahu syarat syarat dan ganjarannya sila ke belog beliau. ain nak tempek entry beliau kat sini kot mencecah lantai pulak. (**.)
gambar ni diambil sewaktu hari pertama minggu orientasi (minggu destini siswa-mds) diadakan. dah pernah tempek picture ni dalam belog tapi tak apa la. (**.) diaorang ni kena denda. padah tak turun awal awal. 'ampunkan kami penunggu gua' dengan suara ala ala dalam cite p.ramli tu tau. minggu destini siswa untuk pelajar2x uitm kuantan course tesl and law mmg penat gile. bukti mmg penat? jap2x nak rembat gambar para rakanku yang juga oc (orientation committee)
 
Betapa oc  ni menunjukkan kepenatan melampau . ada lagi weyh! hehe sabar ye, cuci mata skali skala, ye tak asada? (*.*)
apa perasaan tengok oc oc ni boleh terlentok g2 je. oc Lala ni under biro makanan. penat tau kena bangun awal-awal nak bersiap ke dining. oc Afiq pulak sanggup tak tidur malam sebab takut tak ada oc yang terkejut untuk qiamullai. i respect him la! sbb ain pun bangun lambat sikit pagi tu.
Ain ni dah bukan macam nak mashuk kontes je tapi nak naya kawan-kawan.hehe. lek2x je. (**.) kami sempoi. bagi memenuhi ruangan yang ada, ain nak letak picha anak anak ain. wah! sejak bila i beranak pulak ni. anak didik i ok!


Picha seterusnya ni harap korang tak tergude ok! bahaya tau! kuatkan iman.. hehe

.
.
.
.
.





9 comments :

princeduyong said...

gamba last tu paling best...

ainhamzah said...

@princeduyong

meh la join skali contest neyh
(*_*)

ASaDa RyutaRo said...

ok.. asada dah check. ckup syarat. cuma banner contest belum letak kat side bar lagi. nti letak ea, leh la org laen dtg join. (^^,)

asada pilih pic yang last. wlupun citer x banyak. tapi gambar tu paling best! hehe..

tQ so much sudi join.. gud luck!

**kesian seyh ngn freshie yang kena buli tu. adeh!

ainhamzah said...

@ASaDa RyutaRo

tenkis mr asada
(**,)

siti nur fadhilah said...

amboi pic last tu...berdebar-debar i tengok... ;)

ainhamzah said...

@siti nur fadhilah

nak wat calon adik ipa pun boley tuh
sudi ke?
hehe

Ana Mardia said...

hahaha terguda la tgk gmbar last...*Sambil usap2 dada*
gudluck!

si[jari] telunjuk said...

hehe..seksi nye dik.....adik pinjam boot phua chu kang ke tuh??

gud luck

ainhamzah said...

hehe..
gmbr last yg menggudet