June 18, 2010

Painting Da' Rainbow Giveaway



Moh kite sume join contest ni. Tambah lagi foto menarik kat blog. Warna pelangi tu ! WIsh me luck ye dan sapa-sapa yang nak join sila klik foto menarik di atas. Dan 10 hadiah misteri menanti yang bertuah. Syarat-syaratnya adalah seperti di bawah!

1.  Jadi follower blog teman nih
2.  Buat simple entry berkenaan giveaway teman nih yang bertajuk : PAINTING DA' RAINBOW
3.  Upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry nih
4.  Tulis komen " SAYA DAH JOIN " , tinggalkan link dan email untuk memudahkan pemberian hadiah giveaway teman nih nanti ye di blog ini ---> klik


Wish me luck !!!

7 comments :

✿nenek moden✿ said...

good luck..hehe

Epy Ain said...

thanks!

Lindy said...

Good Luck!!! :D

Epy Ain said...

thanks lindy!

- zuriey - said...

good luck

Epy Ain said...

thanks zuriey!!!

Nini D.. said...

sila ke blog saya..kamu menang GA saya...saya perlukan details...