June 19, 2010

sila buka pagar kau sebab aku dah bukak hati aku


Tak tipu bila ain cakap ain menangis dapat course tu dan sedih kerana dicampak ke uitm kampus bandar melaka. Tak ada family langsung kat sana, dengan siapa la ain nak bermanja. Tapi ain dah bukak pintu hati aku ni seluas-luasnya so harap uitm melaka pun akan bukak pagar tuh sedepa-depanya. Melaka tunggu kehadiranku. uitm melaka pun tunggu la sekali ye. Meh kita survey melaka..

 kolej kediaman (T__T)



Library uitm KBM (*.*) 



  Ni bukan pakwe melaka tp n9 (&.&)

Sy harap dia ada di melaka nanti (♥_♥)  

Ada beberapa perkara yang ain perlu pikir sal melaka ni 

+ makanan best ke?
+ kediaman tu jauh tak?
+ shooping complex bape ada?
+ makanan mahal tak?


... pasal belajar tuh pikir kemudian ar, hehe ...


nota gusi : thanks untuk kawan saya yang bagi pinky bear ! suke suki !

11 comments :

sweeTSour said...

welcome 2 melaka..jgn wisau wisau ain..xder family xpe, Keyyah ada kat cni..lalalala...

makanan: ok jer..mula2 mmg susah nak terima, tp lama2 ok lah...mahal ke murah, depends ngn tmpat la..hehe

shooping complex: banyak..

kolej kediaman: xsure la..tp yg pasti mmg kat bandar melaka la..hehe

fArAh nAbiLA said...

melaka best.. jangan risau... banyak tempat bole pergi.. keluarga xde tp kwn2 ade kan.. gud luck.. sy pun blajar utem melaka n family xde kat sana..=p

Epy Ain said...

@sweeTSour

wahhhhh..
ader keyyah nanti leh lepak samer2x..
nanti kan ain kat melaka
thanks 4 ur information..
(**,)
dah jumpa dah sorg kawan.. hehe

Epy Ain said...

@fArAh nAbiLA

owh..
uitm melaka jugak eh..
(**.) ke bekas?
bertemu la nanti.. hehe

arin 별 said...

hai ! hehe =))
dapat course pa?

Epy Ain said...

arin

dpt course secret..
hehe

@ien_R@z said...

dont worry.. awl2 mungkin susah nk biasakan diri.. tp dah lame2 nanti mesti kamu happy berada di situ.. hehe

gud luck ya! ^__^

Epy Ain said...

insyaAllah..

amin..

miszlullaby said...

ololo...jgn la sedih...insyaAllah,boleyh nye duk kt mane2 pun.yg pnting kne pndai jage diri.

minona amar navi said...

akum cik ain...
jgn la ckp d campak coz president uitm mlk adelah sgt2 bertimbag rase...
saya final year student kat situ, tp skang ngah praktikal, well...dlm course sy ade yg terakhir 2, but...same as me, he is in LI...a friend of mine in same course

well
welcome 2 UiTM bandaraya Melaka

BarbieLively said...

u amek course aper??