June 5, 2010

nak buat kena ada niat

Petang ni sekembalinya dari kenduri jiran, ain pun mengadap laptop dan menambahkan power bijik mata ni. Tengah duk layan layan junior kat fesbuk tibe tibe ternampak kak saidah tinggal pesan kat shoutmix ain. satu pesanan yang buat ain nak melompat hingga ke zimbabwe.
Memang tabik spring ar kat kak saidah ni. sanggup merangkak ke blog ain semata dua mata nak bagitahu berita yang membuat ain rasa nak terguling guling. so, dengan hati yang memang tak tenang ain berjoget ke blog kak saidah untuk mendapatkan kepastian. mana la tahu kan, ramai nama ain.

Ni bukti kemenanganku. ada sepuluh pemenang. tak silap ain dah lama ain join contest ni dan berdasarkan jumlah penyertaan paras paras idung lembu je nak berjaya. tapi dah rezekikan. alhamdulillah. Selama ni join GA kemain payah nak monang. Kali ni ada pulak rezeki. maybe sebab niat sebelum ni kot. ain dah niat kalau menang nak bagi kat mommy hadiah tu. mesti mommy teruja sebab hadiah tu antara faveret my mommy. korang nak tahu apa hadiahnya? sila terjah blog kak saidah. 



nota idung : zai kulim pun menang referral terbanyak di sana. pemenang contest simple life d.a masih ada 2 orang yang belum memberi maklum balas. (**,) waiting...



4 comments :

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

ku tak de rezeki nak menang GA tu...ish.ish..sedih..

ainhamzah said...

@❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤

la ye ke?
sbr yea..
cuba lagik contest lain
(^^.)

shidasyakirin said...

1st winner..
congrats!!

ainhamzah said...

@shidasyakirin

ihik..
mikeaceh (^^.)