June 8, 2010

tersnap gambar khusyuk melampau



malam ni ain berperang dengan kawan dari jengka di facebook. kencang bak perang dunia ke 40 betul. sikit je lagi nak terbakar facebook tapi fire extinguisher berjaya memadamkan api ciput yang hampir merebak. bahaya gak fesbuk ni kan. 


khusyuk sangat duk layan komen-komen berapi kat facebook sampai lupa nak reply mesej-mesej dari junior tersayang. maafkan sis ye lalink-lalink. khusyuk. khusyuk. Eh, tengok pada picha di atas korang solat khusyuk tak? biakan menjadi persoalan untuk muhasabah diri di malam ini ye. 
pesanan kejap ye : panggilan allah lebih penting drpd panggilan duniawi


Kadang kadang bila kita khusyuk duk buat something bakal mak mertua lalu kat depan batang idung pun tak pasan, ye tak? Contoh mak limah yang sakan bergosip dengan jirannya, rumah terbakar pun tak perasan. khusyuk bergosip! Jom tengok kawan-kawan I khusyuk mcm mana.. erk!

Khusyuk sangat tu ha. khusyuk melantak



Yang ni plak khusyuk duk sms ngan pakwe @ balak. depan mak korang cuba buat macam ni skali. agak-agak apa respond diaorang eyh (**,)




Khusyuk ke ni?korang rasa ni khusyuk apa? ... khusyuk menggedik depan camera. pantang flash tuh on terus posing. ni anugerah ain bagi khas untuk orang yang suke berposing gedik sakan. (**,) tapi bila pikir balik bila lagi nak menggedik, depan camera je. so on je la!



nota tapak kaki : esok g shooping jom! di Kota Bharu aje!

2 comments :

sayang said...

gambar kedua tu best !
kkk saya slalu terbuat mcm tu masa lunch kat luar dgn family .
hehe

ainhamzah said...

@sayang

hehe..
menarik