June 20, 2010

we lurve pink bukan merah kejambuan


Lompat katak setempat !! Hip hip hoooreey, selepas godek godek kat blog kawan pink saya ni akhirnya beliau dengan hati yang terbuka menghadiahkan award ini untuk saya. 

1. link kepada org yg bg award ni kat kamu
oh my yashapinky

2. Nyatakan sebab kamu suker kaler PINK
girly ! [fullstop]


3. Sejak bila suker dengan kaler PINK
memang hantu dari kecik sampai form 3, bila dah form 4 i think that i'm too girly so i started to like many colours such as blue, black, purple mostly blue because of my zodiac ! Guess what when I was in uitm kuantan i started to like brown colour cause it makes me looks more matured! tapi sekarang dah suka pink balik, sebab saya memang girly! walau jiwa rock dan santai seyh!

4. Nyatakan 5 barang yang paling kamu sayang bewarna PINK

<---- My W705 SE














pinky teddy ni dikasik oleh FA .. my kawan baik! -->click 


  <-- dia bukan barang ok! tapi dia pinky heart sayer! [my student]


I love pinky shirt! muahahaha--->









...dan yang paling penting...
.
.
Dotted Pink Heart Glitter Glitters
pinky heart !_!

5. Snap picture kamu dgn barang kamu yg kaler Pink itu (1 brg pun cukup, yg penting kaler PINK) *yg ni kalau tak nak buat pun tak pe, no biggie :X 

6. Tag kawan-kawan yang suka pink jugak


sy sepatutnya bagi award ini untuk miejah pinky tapi dia tak de belog so saya simpan untuk dia!

3 comments :

Maryam said...

Ahh pink memang sweet.tapi bukan merah jambu juga pink (:

Epy Ain said...

hehe
kontroversi

•:*:• 8 - July •:*:• said...

omg..sy x suka PINK!! hikhikhik...