June 10, 2010

kalo dah pengecut tahap ***** tak payahlah nak guna henpon


Hari ni seharian ain berblogwalking dah hasilnya sungguh memberangsangkan. Ramai kawan baru yang ain dapat dan ramai juga blogger yang peramah ain jumpa so bolehla ain tambah bloglist di blog ain ni. Ain suka sangat blogger yang peramah ni means berblogging bukan nak kutip $$$ semata atau pun tumpuan mereka hanya pada blogger yang famous dan hot.

Hari ni ain dah deactive account facebook atas beberapa sebab

1. Tak suka dengan sorang minah ni. Orang nasihat dia jangan masuk perangkap boye darat tapi nak masuk jugak siap ain pula yang kena hentam. Ni ke nilai member?
2. Dah ramai kawan ain yang deactive. Nak cuba gak skali.
3. FB ni agak melalaikan ain minggu ni.
simpan facebook dalam keranda buat seketika

Tu la antara sebabnya dan insyaAllah ain akan active kembali bila semua dah stabil. Tajuk di atas tak ada kena mengena dengan alasan ain mengDEACTIVEkan account facebook ain. Deactive tak deactive, nak ngePING belog kena active jugak. (hehe) Cuma bengang sering diganggu dengan sms dan misscall makhluk Allah yang memang dasar pengecut.

Kalo makhluk Allah tu baca la blog ain ni, lantak la apa nak rasa. Sibuk-sibuk tanya ain itu ini. Gaya macam kenal 40 tahun tapi tak kenal pun. Duk diam-diam boleyh? tak yah gatal-gatal nak kaco ain kang dengan rela hatinya i bagi num bertuah u alls tu kat google ni. Dapat promosi murahan sikit.
Sebab-sebab (antara...) pengecut tahap ***** nak pakai henpon handphone :

1. Senang nak buat gangguan sexual.
2. Leh ganggu orang tanpa mempamerkan muke hodoh beliau.
3. Boleh upload benda tak snonoh tanpa perlu membeli dvd di kedai-kedai berhampiran.
4. Boleh up lagi tahap pengecut tahap ***** beliau.

Orang cakap kalo ada nombor kacau jangan layan. Masalahnya ni tak layan pun makin menggedik, apa nak buat? ni yang rasa nak menyula orang ni, (**,)



nota kuku kaki : (--,) amaran kasar dari insan yang dengan kasarnya dah mengdeactive fb buat seketika (,--)

6 comments :

MaryamJamilah said...

hohoho.. ni memang tahap ape nye nyampah ni. :p

WIN LAPTOP HERE

ainhamzah said...

haha..
mmg pun
thp maksima ni, mood nak terbang je

syuQ said...

jgn mare sangat nanti dapat sembelit..
eh..??

-__-" ehehe..

ainhamzah said...

sembelit pulak ye..
xnakkkk :)

✿chenuraimi✿ said...

join aku deactive fb sokmo hee

ainhamzah said...

@✿chenuraimi✿

haha...
jeles ak tgk mg punye nick..
tau dah mg tuh deactive okmo