June 17, 2010

ibu kini setia bersama indon


No more teacher Ain. No more picit situ picit sini. Tapi tak apalah nanti nak sambung belajar jugak. Ain memang tak tipu bila cakap UiTM di hatiku sebab.... Ain sambung degree kat Shah Alam. Course apa? biarlah rahsia ok. Rakan2x uitm kuantan, ain sayang semua and good luck to all.
Hari ni saya sungguh lapo sekembalinya dari tadika Rossa (tempat kije ain). I thought nak makan kedai , tapi mak cakap tak payah gedik, dah ada makanan. Tapi tunggu 10 minit dengan alasan nak tatap wajah buah hatinya.

Ain bukan nak cakap apa, tapi buah hati mama ni buat ain geram ! Ain tak kisah kalau mama nak kahwinkan ain ngan buah hati mama tu. Ain terima je, tapi......... bunyinya macam sukar. Tak kan ain nak rampas buah hati mama pulak. Tapi ain tak faham, apa dah buah hati mama bomohkan mama sampai jadi macam tu. Too addicted. Sampaikan ain lunch kul 6 lebih tadi. Semata-mata nak bagi mama tatap buah hatinya.

sinetron Cahaya

sinetron Benci Bilang Sayang

sinetron Cinta dan Anugerah

Pelik tak ain letak gambar paling atas tu tanpa sebarang caption ? Sila klik picha itu jika anda  minat dengan Dude Harlino dan Naysilla Mirdad. Inilah buah hati my mom dari Indon. sanggup tinggalkan segala kerja demi Indon tersayang. Sanggup tercongok depan tv tu... Ain minat korea pun tak macam tu (tipu..)
*ibu kini setia bersama indon....esia punya sinetron* : p


Indon ooo Indo... No lombok-lombok ye!

10 comments :

cik panadol said...

housemate sy sorg minat indon, sorg lg minat korea...pening hari2 gadoh berebut channel tv....:(

ainhamzah said...

haha...
(**.)
ain pun kdg2 berebut ngan ma..
korea besh =D

IERA HAJERAH AZMAN said...

lelaki kacak memang indah di pandang kan? :|

Epy Ain said...

iera..
cam nak gimme 5 jer
haha.. agak la
tp i mean the actors ni jew
(**,)

@ien_R@z said...

adeh! ur mom peminat sinetron ke?? hehe..

ajak tgk citer korea plak.. lg encem hero2 dia.. hihihi

Epy Ain said...

wahahaha... xdapat nak bayang kalau my mum addicted ngan korea plak
no way,,,
ey.. ngeri...

sweeTSour said...

Ahha yeke..nasib 1 umah layan indon..kekadang layan korea...hehe

erm dah tukar nama ek...epi ain..lalala

Epy Ain said...

hehe..
haah ... mcm meriah sket

(: syai_sharif :) said...

ahahh ayat no lombok lombok tu lawak ahh
comelll ^^

Epy Ain said...

hehe
(**.)