June 29, 2010

nak yang gempak takat siput sedut mekaceh la

aku memang tak ada mood sangat sangat nak berblogging and bengang sangat sangat tiap kali online sebabnya line kat sini slow giler! EDGE je kot ! Aku nak 3G laaaaaa bukan ciput cedut! tp tu pun nasib ada broadband aunt aku. Harap celcom aku ni memang mati mengidam aku nak online. Harap harap nanti sepuluh tahun lagi aku datang sini line dah ok!

Sorry ye aku tak dapat berblogwalking and no recent entry. Cam nyors je.

Lurve ya! Semoga kawan kawan yang senang berorientasi seronok selalu. Nanti aku kirim mutiara ye! haha




BROADBAND TERHANGAT!!!!!

No comments :