June 4, 2010

dah la tunjuk tunjuk itu, tunjuk yang ni pulak

      


Amacam, ada cantik ini picha? memang gempak. anime, ramai sangat kawan kawan aku letak picha anime kat fesbuk. tak salah memang cantik. ain pom pena letak, comey dan seksi.


Letak picha sendiri pun mmg cantik. akan tetapi.... huh..
ain nak bodek korang sume untuk bertukar! bertuka jadik spiderman, wahaha. (**,)


Bertukar lah profile picture korang demi menyokong Gaza. mulanya ain tak nak pun tukar picha ni, tapi bile tengok betapa semangatnyer kawan kawan ain kat fesbuk ain pun pikir tak kan ain xnak join skali tanda sokongan. lagipun ni je cara yang mampu kita buat. Byk picha yang korang boleh pilih seperti dibawah ini



Gambar bendera ini mulanya penuh di fesbuk ain. 

Bila seorang kawan baru ain letak picture ni di fesbuknya terus ain pun terniat untuk letak sekali. sebab ain tak sangka dia pun bersungguh nak memberi sokongan. (**,) jika bukan kita siapa lagi.. Lagipun korang kena setuju ngan ain gambar ni cantik kan. keikhlasan mencantikkan lagi gambar ni.. selamat berjuang



4 comments :

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.fcuk israel! :(

ainhamzah said...

@intanurulfateha (◡‿◡✿)

.fuc*. fu*k.

Norasikin said...

Orait gak tu. Tapi kena adjust sket supaya org kenal yg ni pic saya. Daripada letak yg mencarut2 israel, kita gak yg dapat dosa kering. Israel memang suka kalau kita mencarut. Boleh teman dia kat neraka

ainhamzah said...

@Norasikin

btl3x..
sokong sgt!!