June 8, 2010

makan aiskrim dengan comot.comey ke seksi.

wah! pagi-pagi dah cuci mata ngan picture Eva Longoria ni. ni mana lagi seksi ni ice cream ke eva ni. walaupun dah dikategori sebagai mak orang (kalau mak aku ni, pergh) eva ni still hot. 
dulu ain suka gile makan ice cream. yummy! chocolate. vanilla. strawberry. u name it ! semalam time kuar dengan kawan-kawan tersayang pun singgah di McD semata dua mata untuk beli sundae cone!

berkenalan dengan fakta-fakta ice cream
  • July adalah National Ice Cream month
  • Ia mengambil 50 licks untuk 1 skop ice cream. deliciousta!
  • Lelaki lebih cenderung untuk licking ice cream dengan bersihnya berbanding wanita.
  • Majoriti kanak-kanak 2-12 tahun dan 45 tahun ke atas adalah penggemar ice cream. skarang dah tahu kenapa I don't like ice cream damn much.
  • Korang makan ice cream dengan kucing skali ke? sebabnya 5 % org yang makan ice cream gemar berkongsi dengan binatang peliharaan.


tak ada pulak fakta mengatakan makan ice cream itu seksi. pape pun jom cuci mata sekejap.
mereka sungguh comot! tapi comey bagi saya.

ghairah gile makan ice cream. kiri kanan pun tak pandang.


wakaka.. chocotop!

makan ice cream agak comey bagi bebudak dan cukup sexy untuk orang seseksi eva longoria. 



nota muka : tatau eja ice cream dengan betol dlm bm. sorry.. aiskrem ke aiskrim? walalala budak gedik

8 comments :

ardinihumaira said...

fuhhh sedap tu eskrim.. dni suka perisa coklat dengan perisa vanilla ;)

Hai.. Jemput Ke log Dni ;)

ainhamzah said...

@ardinihumaira

vanilla xmual sgt compare tuh choc kot..
(**.)

sweeTSour said...

suka eskrem vanila n coklat..sedap..hehe..

ainhamzah said...

@sweeTSour

sukenya dia
(**,)

NuR fAtIn FaTiHaH said...

fatin pun suka aiskrim :) hehe

Fara Dee Dilah said...

wah wahhh...tetibe terliur tgk eskrim..
nk mkn gak..
hihi..
suka perisa keladi, vanilla ngan coklat..

ainhamzah said...

@NuR fAtIn FaTiHaH

aten..
kat kuantan ari2 leh makan eskerem

ainhamzah said...

@Fara Dee Dilah

keladi..
macam best..
(^^,)
blanje2x