April 8, 2010

Amazing 10 Giveaway@TH Corner

Bosan lagi...

So, daripada ain post yang bukan-bukan baik isi masa masuk contest lagik..

who knows my luck.. ye x?

Td saya ke blog jiran saya [here]



1 contest diadakan oleh TH's corner

it's writen there that this corner is for mommy to share her thoughts..
my god! i'm not a mommy yet lor.. hehe
But I think it's double ok to join this contest

Pe korang kena buat kalo nak join kontes(betul ke eja) ni adalah


1. add TH's corner lam blog list korang and korang follow blog ni


2. Korang post la tentang give away ni dengan 10 barang dalam senarai tu dan link kan blog TH's corner ni ye

3. Copy picture di atas di side bar kornag dan linkkan ke blog ni


4. tinggal link korang kat sini [here] untuk diorang semak




giveaway ends on 12 April, 2010 at 11 pm.


What can you win? The 10 items below!


  1. Hello Kitty photo frame from TH's corner
  2. Angel Necklace from My Kid Shopping
  3. Black Leather Deodorant from Twins Happiness
  4. The KFC Delivery Crew from Also Mommy
  5. Pooh photo frame from There is Happiness
  6. Prelove Eyeko Pink Polish nail polish from name sherry
  7. Prelove Eyeko Pretty Polish nail polish from heart random
  8. Eye mask from lurvertyhing.com
  9. Eye mask from isherrygo.com
  10. Mask from That Blog 4 Me

click [here] untuk maklumat lanjut

2 comments :

.rENEx. said...

gud luck..=]

ainhamzah said...

gud luck to u 2.. =]