April 14, 2010

Giveaway Sis Saidah

Koleksi pinggan mangkuk :D
Kalo dapat ni bg kat mommy mesti teruja.. and that's the main reason ain nak join contest ni..


antara hadiahnya adalah...


Ni antaranya je OK!




Syarat-syarat nak join GA ni amatlah mudah dan senang dan easy..

******************
1 - Tarikh peraduan bermula hari ini hingga 30hb May, 2010

2 - Terbuka kepada semua kawan-kawan di Malaysia sahaja yg menjadi Follower . Kepada yg belum jadi follower kenalah jadi follower Kak Saidah dahulu.

3- Linkkan blog saya a.k.a blog Kak Saidah kepada blog masing-masing dan buat sedikit N3 berkenaan dgn blog  ini.

4- Memberi komen dalam entry ini..(komen di shoutbox tidak diambil kira) 4-Nama pemenang akan diumumkan pada minggu pertama bulan June.

5 - 1 Hadiah khas (misteri) akan diberikan kepada referral yg paling banyak disebut oleh pemberi komen. ( contoh kalau A tengok N3 giveaway ini dari blog B, sila mention nama B dalam komen mereka so that B akan dapat hadiah misteri)

5- Penghantaran hadiah adalah dari minggu kedua JUne hingga ke 30 June. Pemenang akan dihubungi jika terdapat sebarang kelewatan dalam penghantaran hadiah.

*************

Ni ain copy and pasta dari blog Kak Saidah k! 

Kalau korang nak tau lebih lanjut lagi, sila ke blog Kak Saidah

CLICK SINI ke blog Kak Saidah a.k.a mama Adam

Kalau korang nak join tu jalan lupa mention my name a.k.a my blog k as ur referral..
and kat sini nak ucap thanks kat Kak ZaiKulim sebab jdk referral I.. http://emo.huhiho.com

No comments :