April 14, 2010

Farah Adeeba di Kuantan


Credit to Durratul Ain a.k.a D.A for taking snaping  this sweet picture. 

^^
Actually they went to somewhere near Terminal Kuantan utk hantar kawan baik diorang ni (ain la) balik ke Kemaman. Tiba2x ada mak cik berbangsa Cina bagitahu " lu tak pigi itu jom heboh ka? lugi maaa,"

OK! we have no idea kat situ ad kempen neyh. haha :D

Dengan tak ada mood (takut bas terlepas) kitaorang pergi kat sana.

Yanyan ngan Adnin ni nak sangat bergambar dengan Kak Farah tp diorang malu.

And dengan tak malunya ain pergi kat Kak Farah 
"Assalamualaikum sis (baik je aku), boleh tak nak ambil gambar?," 
"Boleh jer."

.
.
Saja upload picha ni sebab I miss them! (yanyan n denim)
Diorang nampak sungguh amat terlalu kiut!



Adnin ni bg ain wanita melayu keempat terakhir..
Layak neyh kalo masuk GADIS MELAYU!!

Kalau nak g blog dia sila CLICK SINI
winks!


p/s : Gmbr I ngan kak Farah dalam simpanan je.. :D

1 comment :

Goldman said...

COD emas tulen 999.9 Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram, harga semasa RM 1370.

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Harga belian semula yang hebat.

Terima kasih.