April 7, 2010

jawab tag abg cerah

First of all nak ucap mekaceh kat abang tiri classmate mak sedare atok belah moyang kepada mak saya kerana telah mengetag saya dengan berani dan saksamanya dalam blog beliau yang sungguh english look~ (pe maksud ak neyh)
I'll answer them with full spirit too keyh abg cerah!

1)  siapakah diri anda di rumah
 full-time daughter, yes i'm a good eater too, i am me at home

2)  siapakah anda disamping rakan
 emo byk, kecoh sket and for sure happy go lucky(70%), and ak ni jenis maen redah je

3)  5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai
  [setengah jam pk] .....
                          i- nak jumpa Wu Chun n Mike
                          ii- nak tulis novel full (selalu xpnh hbs)
                         iii- nak jadi bdk baek mcm azreen!!
                         iv- nak ad secret fans!! (mcm cerah la pulat)
                          v- nak bahagiakan my beloved mom

4)  siapakah nama pasangan anda
  Ni yang hot neyh....
  Ok, ak ngaku mmg i'm taken...

ni la pakwe I skarang...

5) Ceritakan 5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda
 
i-   dia macam superhero
ii-  dia caring n loving
iii- dia lelaki
iv- dia setia
v-  selalu nampak dia lam hp

6)  biala tarikh anda kapel
  
  31/ february/2009

7) apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda

no komeng!

8)  lagu tema cinta anda

 Rihanna- disturbia

9)  apakah perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda

 sy terima dia seadanya cuma sy nak dia never leave me.. bia sayer yg leave him..(haha)

10)  tag rakan yg lain

azreen farihah

amira alias

adnin nabihan

serock

aten adilin

yusry haidzir


p/s : ak tag 5 je sbb xnak kacau org lain.. hehe


p/s  lagik : ak gile2 je jawab neyh! n for sure I'M SINGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jangan nak gosip ngan sape2 eyh..
terutama dak2 LAW d Padang Lalang, suke fitnah!!
                  

4 comments :

farihah ahmad said...

ain.. wajib jawab ke nie?
^^

ainhamzah said...

very de wajib sayang oi

asy.z said...

trime kasih krane sudi menjawab tag tuh adik ain~ lalallalala

ainhamzah said...

same2 abe cerah