April 1, 2010

masalah berganda dalam sehari






Hari ni sangat malang...
Terlampau malang, i'm having a bad day. 






Pagi td bila on belog, ada orang tu asyik duk kutuk ain. I know him. Dia pun ada kacau kat ym (famous plak rasa). Semalam, menggunakan id shafiq_123****** dia cakap ain rampas balak dia. Bdw, sape la balak dia? and dia tu sape? GAY kah? Tapi, ain ni jenis malas nak ambil tahu so I ignore him (him kah?)

Tadi lepas dia buat hal kat FB I decided nak survey sape la mamat neyh. Try search kat FB, MS and Friendster (banyak pulak akaun yer) . Tapi dia xguna id tu as his mail. Tapi, xputus asa, ain cari jugak then jumpa la link kat MS. Dia bagi id dia kat one girl. Then, ain jumpa akaun MS dia. Erm, xhensem mane pun. (ngeee..)

Dengan rase yang amat cuak saya cari HAMIZAH HASBULLAH, my BFF then ain cerita kat dia. Tibe-tibe, terfikir plak, tu maybe awek dia. Adohai, desperatenyer kamu wahai perempuan. Kerana lelaki, nak cetuskan kontroversi murahan pulak. Papepun, naluri Miejah n ain kuat menyatakan dia tuh perempuan..
Perempuan yang hilang maruah kerana lelaki, mungkin shafiq tu dah reject dia. (haha)




gelak sket utk bdk tu.. hehe

*****

Bila je mood cuak nak reda, dapat pulat YM dari SADDLY SALJI budak UiTM Kuantan, kutuk ain kat YM. Thanks saddly, aku appreciate ape yang kau buat kat aku. Tibe-tibe ain terfikir mungkin betul apa yang orang cakap pasal saddly ni, dia ni bukan jantan sejati pun. OH, Sorry yer anak salji.. u hurt me...






mungkin sadeli a.k.a budak sedey nak makan selipar ni x?


p/s : main salji d Jepun... Oh my, bila la tu ye~

No comments :