April 11, 2010

BEN ASHAARI


Asyik tunjuk body kental-kental skali skala tunjuk sideburn ok gak. Bleh tahan macho sideburn, lau panjang dan lebar sket ag macam mana la rupa macho ni agaknya. macam ni kah?



.
.
.
Amat menarik hati, mesti lagi up traffic di blog Mr. BEN ( bukan Mr BEAN..=D)

Kalau macam ni dah nampak macam daun pokok pisang dah =D
Belum cuba belum tau~



****************

....speechless kat Mr. Ben (^_^) memang tu first yang kelihatan. 

tp xbley lawan yg ni punya


feel


*********************
Pada siapa yang pelik tengok ain melalut sini ke link ni



p/s : hope i'm d lucky one. ngeee ^^





11 comments :

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

guling2 gak........wow..suka2 blog awak comel mcm tuannya

ainhamzah said...

hehe..
termalu la I..
bese2 je newbie kan~

Ain said...

tahniah....

salam kenal dari akak....

ganu jugak tau....hehehe

ainhamzah said...

hehe..
welcome..
^^
salam ganu

bdk_SkemA said...

baca2,guling2,follow2....

huhu jom msuk sini plk...
http://thebudakskema.blogspot.com

ainhamzah said...

Hehehe.. okeyh~

Lelaki Ini said...

gambo atas skali tu ingatkan hero filem tamil tadi.. :p

ainhamzah said...

hero filem tamil??
ngeee...
no komen

BEN ASHAARI said...

kreatif..hehe

ainhamzah said...

hehe... ^^ (malu pulat)

p i j a h said...

ahaha

guling2 cni gek. centu ben ashaari ouh.. llalala ;p