April 25, 2010

Special 8th photo tagging

Tembakan yang duberikan sungguh mengena! Gitu lah bila Zilajai mengetag saya! Rakan baru ni tau....
Walaupun D.A penat baru balik kije, tetap menunaikan tanggungjawab mengetag ni! (^_^)
Demi Sis tercayunk... haha
What I have to do?

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

Puas mencari gambar tadi then jumpa gambar ni plak.. Gambar masa PMMS di UiTM Negeri Sembilan
D.A ingat lagi mak cik canteen kat situ cakap :-
"Ayah orang N9 ka? Patut la ada macam org N9," alahai mak cik, cool je..



Gambar ni pernah di upload lam entri PMMS. klik sini

Malas nak cakap byk, sebab dak baju hijau tuh mamat stalker. Tapi memang beruntung dapat terpilih as one of the OCs. Kenangan yang tak akan dilupakan! Memandangkan foto ni dah memang ada lam belog D.A ni. D.A decide nak letak 8th photo in each of my picha folders! Cuci-cuci mata yea!


Gambar ni dalam folder dinner. Alif dapat cabutan nama SAIFUL APEK and dia memang bertuah! Straight OK!


Yoke, Aizat, Aiman (biru), Fidee
Kawan tuition a.k.a kawan rapat a.k.a kawan di hati! Gosh! Rindu ak nak leypak ngan korang! *Pegi tusyen bukan nak tmbh ilmu tp nak lepak ngan kawan.. haha.. Sampai chekgu phy sll bengang ngan kitaorang! Cet ar korang, last2x tinggal ak je kat class phy... korang ske ponteng! (*_*) Rindu shiot!!!!



Ni student I... Nama dia Afiq Zakwan! Kalo tengok dia mesti ingat Firdaus yang D.A cakap smlm.. click here
Ain dah mms gambar dak gedit ni kat dia. haha.. no komen la kan. Teacher yang ari2x tgk ni tahu la..



8 bloggers yang ain nak tag adalah...
jeng..jeng..jeng..








tukang kata(folower no 100) kihkih




p/s : korang nak kena tag? haha no komen yea! Ikhlas dr D.A

7 comments :

Norfa Lyana said...

abis tuh nk buat pe nih?? grrr.....blurr...hahah

ainhamzah said...

bt sy sama cam ain bt..
ikut arahan yg font biru tuh

Norfa Lyana said...

nk brape foto??

ainhamzah said...

1 je dah cukup..
ain saje je wat byk2x

TUKANG KATA said...

tenkiuk..i.Allah nnti saya buat ya!

:)

ainhamzah said...

beyeh2x...

.rENEx. said...

thannks tagged..nti renex wat yer..