April 10, 2010

MONICA’S FIRST GIVEWAY


Ngut.. ngut.. ngut..
Lepas xziarah blog kawan-kawan UiTM td leypak kat gengblogger =]
Contest.. contest.. contest

(=_=!)

Prizes for this contest are so damn cute!!

Bear tu reminds me of Wan Nur Fatihah a.k.a Kak Wey (my coursemate)

Gosh..

**********************

Syarat utk join give away ni simple punyer

1. Buat 1 entry pasal giveway ini..tajuk mestilah MONICA’S FIRST GIVEWAY..ajak rakan-rakan anda join sekali tau!!
2. Dalam entry tersebut mestilah ada banner di atas dan jangan lupa juga letak banner tersebut dekat sidebar blog anda..pastikan ada link
blog ini dalam banner tersebut..
3. Tentang follower pula..TAK PAKSA anda untuk jadi follower ..tapi pastikan selepas anda postkan entry terbaru tersebut,leave comment anda dekat
blog ni..nanti senang untuk buat sport check..
4. Hadiah untuk giveway ini tak seberapa..kepada yang join,terima kasih diucapkan..
5. Hadiah akan diberikan berdasarkan cabutan bertuah..hanya 3 PEMENANG layak untuk mendapat hadiah dan 1 PEMENANG akan diberikan hadiah berdasarkan entry yang dapat memikat hati ..
6. Tarikh tutup pernyataan ialah 13 APRIL 2010..


****************

ngeng..ngeng..

ain copy dan pasta jer syarat2 tuh dr belog monica. =D monica , 19 years old girl (promot pulat)
Neway, she's upper 6 student and Sarawakian.. =D I'm Ganunian (hentam je)


Hadiah ni untul entry yang dapat memikat aty beliau.. i want this. (hopeful face)


Yang ni untuk 3 pemenang berdasarkan cabutan bertuah

No comments :