April 27, 2010

berseksi untuk webcam

Perkara ni selalu jadi kat ym. Betul tak girls? One of my friends, Hamizah selalu post status dia yang bengang orang asyik nak webcam ngan dia. "Man... Hot stuff man! ," ayat dak-dak UiTM Kuantan. Memang hot stuff pun! Ok! berbalik kepada topik. Actually memang pantang betul orang yang nak webcam kat YM! I mean strangers or orang yang tak berapa nak kenal atau orang yang mula-mula kenal dah tunjuk belang gatal nak mati. Apa diaorang aspect dengan webcam tu? Nak harap girl tunjuk situ sini ke? Bla ar!   * Agak emo sebab ada sekor kawan yang dah lama knl pun pangai macam haprak!

Chantek tak?? Korang impikan dia? Teruskanlah till the end of ur life..
I like this!!!

*************************************

mamat sewel : Awak nak webcam bleh x?
gadis : nak webcam? Akai ada ka?? Webcam dah kena gam kat laptop
mamat sewel : ala awk, I nak webcam ngan U la (gaya gatal nak mampos)
gadis : malas ar, malas nak pakai tudung (jenis yg menutup oorat)
mamat sewel : kalau malas tak yah la pakai
gadis : wei mamat tonyek! Akai ada ka?! Banyak sangat ke pahala nak tanggung dosa orang (terlebey emo sebab tgh piyed kowt)
mamat sewel : kalau U jadi isteri sumer dosa saya tanggung
gadis : Bapak ar! Tak hingin aku orang yang tak ada keimanan! Mintak jauh yang ar!! (memang berdoa tuh)


Lepas aje sesi conversation yang melampau ni apa korang aspect mamat sewel tu akan kata kat girl ruh? Ada 2 kemungkinan. Pertama, dia mungkin akan marah kat girl tuh kononnya berlagak alim! Padahal jiwa kotor! Ahhhhhhhh!!! Kedua macam ni.............


mamat sewel : Bagus la awk ni. 
gadis : Pehal la ko ni. Dah ar aku bz! Salam
mamat sewel : Tak adalah, I nak uji U je. Alhamdulillah, U ni baik. Tapi betulla I saje je nak uji U.
gadis : Uji kepala HO*** kau!





Korang rasa apa tindakan girl tu selepas coversation ni?
.
.
.
.
Gini girl tuh buat --> delete mamat sewel dari YM > ignore > spam!!


***********
Girl yang 'berjurus (loghat ganu)'

Ustazah rowck ni tau!! and she's my momma

Dia patot jadik anak momma I.. but she's my ali* cousin.. haha

Rowck but still berjurus OK! 

Kepada girl terbabit, sabar lah selagi termampu! http://emo.huhiho.com



18 comments :

_aLiaHwaFa_ said...

eeh, mmg ngengader laki tuh..bgs dye delete dr ym..

Lepat Pisang said...

Salam
Hm,memang mamat tu sengal..apakejadahnya buat keje sia2 tu..malu lepat sbg kaum Adam ni..thankz lawat blog lepat yer..

Sharul Ezham Rosli said...

agreed. kalo kenal lain cite. ni ntah pape je.

Call T said...

LOL?haha taktau nak komen ape

ainhamzah said...

_aLiaHwaFa_
Memang patot pun..

Lepat Pisang
salam jugak..
Memang memalukan..
sabar2x..

ainhamzah said...

Sharul Ezham...

Thanks for agreeing.. hehe

Call T
Xtau nak komen tp dah komen..
Hrp mende ni xjadi lg.. ^^
kinda annoying kan..

adrina sidek said...

haiyo, memang macam2 sekarang ni..so beware yuk =)

ainhamzah said...

^_^ wakil dari girl tuh cakap thanks.. hehe

asy.z said...

hmmmmmm, super inappropriate!!!

joegrimjow said...

jom webcam
ahakssss

kekeke

cEro said...

memalukan laki sungguh..
kalo rase dh tak tahan, kan ke byk porn kt tenet tu..
yg semangat nk webcam org bertudung pasal??

ainhamzah said...

Ha'ah tu la psl..
bersepah dah kat tenet..
cEro..
joegrimjow..
nak kena kuk ke?

ainhamzah said...

@asy.z
you don't do it ya

akmalhilmi said...

huhu
mcm ngek2 jewh mamat 2
huhu
memalukan diri sdri jewh

ainhamzah said...

@akmalhilmi

Tu la pasal.. ^^
no komen la untuk mamat g2..
tp bkn sorg 2 yg mcm ni.. ramai

Sky8Men said...

isyh2...xpatot2 bdk laki 2....
be a gud gurl k... =)

ainhamzah said...

@Sky8Men

insyaAllah..
gud girl for a gud man..
amin~

nur hidayah isa said...

pukul je dak laki tu..hahaha