April 13, 2010

chinese look bukan pondan

Actually title tuh ain nak buwat
Chinese look pondan ?
ngeee..
tapi takoot kene serang ngan senapang patah pulat

**************

budak A : abang, abang ni macam pondan la
Kimi : Hey budak ni, nak kene ni.
budak A : Sbb muka abang macam cina.
budak A : abang pondan.. abang pondan..
Kawan Kimi : Kimi pondan.. hehe.. macam kene je

Kwn Kimi : Muka ko mcm pompuan
Kimi : Dah muka ak ikut mak ak.
Kwn Kimi : hehe.. patot lawa

Kimi diapiti budak hyper active

******************
Tak berapa nak chinese look pun, tapi mmg dengar orang cakap (kat org lain) "macam pompuan la dia tu" sebabnye putih sgt. Mak aih!! g2 pulat. Most of my family members kulit cerah sbb darah Indon kot.. =D tapi xde pulat ala-ala auuww. Cuma satu hari time cousin bawak balik bakal menantu mak dia.... muka memang macho tp putih sangat.Jurai keturunan pulat mmg chinese. Pulak tuh menetap di Jepun skrang. Ramai orang cakap gaya macam perempuan tapi cool je. Suara garau je.. hehe. Itulah future cousin saya.

Hurm, (pk mane kawan yg chinese luk).. Ha!! Leng Loi!! opss... LengChai a.k.a Hanif Hassan

bergambar depan Megamall

Dia cool je .. ada awek lg.. cun lg... credit to awek dia!!


Ni chinese look gile2...

Nama : Ong Yii Yoke
Status : Taken by SF
who is she?
ngenge..... she's my best friends!!!!


p/s : suke tengok sape2 yang chinese look... =D ngeeeeee... sy suke WU CHUN!!

2 comments :

Cik Norfa said...

of course la best friend kamu tu chinese look...coz she is chinese..ceh!! ingat tadi nama dia siti aminah ke...

aku tak ramai la kawan cina skrg..dulu time skolah jer.abis skolah..hilang seme.

ainhamzah said...

hehe..
lek2 sis..
main2 je