April 9, 2010

Kenapa Nak Berada Dalam Bloglist Ben



 Ben Ashaari @ Ben @ Bro (kate dia jgn pggl Bro Ben =Broadben =D) buka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk sesiapa yang berminat untuk berada dalam bloglist beliau dengan syarat buat satu entry khas dengan menjawab soalan2 yang di tanya. Simple jer soalan beliau,jadi meh kita tengok apa soalannya....

Kenapa nak berada dalam bloglist aku?
Macam komen kak Zie, sape xnak duk lam list Bro ni kan, at least I can increase my traffic light tuh. Dpt gak tempias dr Bro neyh and Bro ni always update his blog. Sy ni pun dah makin bertambah power lens =D

Sehari berapa kali updated blog?
Stakat ni xpnh auto publish sbb rase xda tujuan. So bila rajin sehari tuh berpuluh bleh upload =D nak2 lepas habis asasi tgh cuti ni~

Kenapa korang nak berblog?
Walaupun blog ni dah created 2006 lg sebenonyer awal tahun ni baru sy active dengan bantuan classmate di UiTM. Blogging ni best, dapat isi masa duk bertenggek kat umah, Dapat tmbah kenalan and dapat enjoy!

Dari mana tau mengenai blog aku?
Tau dari banyak blog. Huh, betapa femesnyer pak cik Ben neyh (tua kah). Kat GengBlogger jugak. Tapi baru-baru ni je baru tau sape sebenarnya beliau neyh. (ketinggalan sokmo)


So kalau korang nak join bloglist BEN ASHAARI ni bleh klik sini

4 comments :

Azrul Hisham said...

good luck dik :)

ainhamzah said...

trimas bro :)

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

hye dear!
im newbie too..
jum2 kite same2 berblogging yek!
=D

ainhamzah said...

^)^ keep blogging~
hehe...
take care