April 15, 2010

Maulana pilih untuk setia atau AIN

Kekasih Maulana datang ke AF untuk berbincang???


Tak pasti la awek dia tu datang @ call je kan tapi rasanya sape2 yang dah tengok AF minggu ni mesti dah faham dengan konflik yang jadik.

Masing-masing cakap suka tapi tak ngaku.
Kesian pulak http://emo.huhiho.com

Kesian kat AIN sebab terpaksa cakap dengan awek Maulana and kesian awek MAU..LANA sebab rasa kedudukan dah tak selamat and kesian kat MAULANA yang nampak cam confuse.

Masa awek dia cakap ngan Maulana dia ada tanya beberapa soalan sampaikan AIN pun terpaksa join conversation tu sebab nak buktikan kat awek Maulana yang diorang tak ada apa2x.
Dia asyik tanya AIN ngan MAULANA saling sayang ke, pengganti dia ke..
Maulana pun ada soal kenapa dia tak datang konsert and dia cakap minggu ni dia datang.. cam ne?
Yang tak ley bla Maulana tanya,
Dah blaja solat?? (tu yg ak denga, ke ak silap denga sorry la-tinge ak xsumbat rasenye)

JELES UUuuuuuuuuu!!
http://emo.huhiho.com
Tak sabar nak tengok concert diorang and nak tengok jugak AIN sentap ke x.. haha
Tadi masa survey sal abg Maulana ni I terjumpa blog one of his family!!!!!
Korang jangan sentap and korang bleh baca sendiri..



***********************

Hrp2x AF8 ni lebih fokus pada nyanyian~
Tp best gak diorang wat hal kat diari,
ad gak hati limpa ak nak tgk diari AF8.

12 comments :

zOuL_iMMe said...

tapi,
ako xsuka lah camnie..
nanti orang dah x undi berdasarkan nyanyian dah..
lagipun its too personal...

ainhamzah said...

mmg it's too personal
tp memandangkan af dah mmg xbape nak sedap..
cite peribadi plak yg sodap

Amir said...

cintan cintun dalam AF ni gimik smata-mata. keluar AF semua buat hal masing2..

ainhamzah said...

betul2x..
tp AIN n MAU comey

shi3la said...

hermm org suh blajo derang bercinta plak..perponn empunyer blog nie sangat chomel..

salam kenal dik..rasenyer pestime masuk sini..kiter xchange link yap..

aCik GeE cHoMeY said...

ermmm....sebenarnyer dorang nie saje je...tektik la dorang nie..x de cter..buat ar cter cam nie..
dulu ngat lagi..maulana cakap awek dier x datang tgk dier...
tuptup...minggu nie datang...x boleh bla la af nie:-)
heheheheheh

ainhamzah said...

xleh jual bakat jual la hal peribadi.. ^^

f is fikah said...

sokong2.dorang ptot lagi pokus pada nyanyi2.
bukan ape,mau n ain ni siap men cium2 tangan lagi.
tapi,besela af ni.
xde konflik memang tak sah.
hisyh.macam2 la.

Ain said...

akak dah lama tak layan af....

sejak aznil takde dalam tu, semangat nak tengok af pun jadik kurang....

ainhamzah said...

^^
harap diaorg improve sbb nyanyian diorg xsesedap gosip tuh

nuriz said...

mcm drama telenovela af thn niee.byk drama.nyanyi tak bagus sgt pun

ainhamzah said...

td kesian plak c maulana..
nampak sgt jeles..
^^ mcm telenoveAF